Μιας και το βασικό όπλο ενός μοντέλου πέρα από το σώμα του είναι η ομορφιά του, φροντίζει πάντα να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας που του ταιριάζουν και το βοηθούν να αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του με τον καλύτερο τρόπο. Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά που ακολουθούν;

– Το βασικότερο απ’ όλα είναι η τέλεια βάση στο μακιγιάζ, που θα καλύψει πλήρως τις ατέλειες, χωρίς όμως να κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται αφύσικο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αρχικά το make up σας, στη συνέχεια απλώστε λίγο πούδρα, καλύψτε τις ατέλειες, τις κοκκινίλες και τους μαύρους κύκλους με concealer και ξαναβάλτε πούδρα για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

– Δώστε λάμψη στο βλέμμα σας χρησιμοποιώντας λίγη χρυσή σκιά. Πρόκειται για μια διαχρονική τάση της μόδας, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως με το χρώμα μαλλιών τους.

– Για να κάνετε το βλέμμα σας πιο φρέσκο και πιο καθαρό, μπορείτε να μακιγιάρετε τα μάτια σας και αφού τελειώσετε να απλώσετε λίγο concealer σχηματίζοντας ένα κυκλικό περίγραμμα γύρω από το μάτι σας. Προσοχή όμως, θα πρέπει να το απλώσετε πολύ καλά ώστε να μην φαίνεται η διαφορά και εννοείται να επιλέξετε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό σας χρώμα.

– Χρησιμοποιήστε lip gloss για να κάνετε τα χείλη σας ζουμερά και σαρκώδη, αφού το συγκεκριμένο καλλυντικό προϊόν έχει την τάση να κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα. Ειδικότερα αν έχετε λεπτά χείλη δεν πρέπει να το παραλείπετε. Φόρεσε το πάνω από το κραγιόν σας, όποια απόχρωση κι αν έχει αυτό και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

– Επιλέξτε να βάψετε τα χείλη σας σε μια έντονη απόχρωση του κόκκινου και αφήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας σε γήινους, nude τόνους. Πρόκειται για μια απόχρωση που προσδίδει αισθησιασμό και σαγηνευτικότητα, ειδικότερα δε, όταν το κραγιόν που χρησιμοποιείται έχει ματ υφή. Εάν δεν έχετε κραγιόν με ματ υφή, δείτε πως μπορείτε να κάνετε ένα κανονικό να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

– Τέλος, αν επιλέξετε να βάψετε τα χείλη σας με κάποια έντονη απόχρωση σε κραγιόν θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά την εφαρμογή του. Ο σωστός τρόπος για να το φορέσετε είναι ο εξής: Αρχικά χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας και να τα γεμίσετε. Στη συνέχεια εφαρμόστε το κραγιόν σας με τη βοήθεια ενός πινέλου και τέλος με τη βοήθεια ενός καθαρού πινέλου ή μιας μπατονέτας απλώστε πολύ καλά μια μικρή ποσότητα από concealer στο περίγραμμα των χειλιών σας για να σβήσετε τυχόν ατέλειες.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr