Μαύροι κύκλοι, πρησμένα μάτια, χλωμό δέρμα και σημάδια κόπωσης; Δείτε τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της κούρασης ακόμη και αν έχετε κοιμηθεί μισή ώρα.

1. Ο ευκολότερος τρόπος και γρηγορότερος τρόπος για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, είναι να ρίξετε κρύο νερό στο πρόσωπό σας. Η δροσιά συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, δίνει στο δέρμα σας μια ομαλότερη, πιο ήπια εμφάνιση.

2. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για να κλειδώσετε το νερό στο δέρμα σας. Με την ενυδατική στο πρόσωπο, οποιαδήποτε ξηρότητα θα εξαφανιστεί και οι ρυτίδες θα είναι λιγότερο εμφανής!

3. Εάν το δέρμα σας φαίνεται ακόμα «άψυχο», βυθίστε μια πετσέτα σε ένα μείγμα από γάλα και παγάκια, στύψτε το ύφασμα και τοποθετήστε το στο πρόσωπό σας για πέντε λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε. Ο συνδυασμός του pH του γάλακτος, καθώς και το κρύο, κάνει το δέρμα καθαρό και ζωντανό.

Η κορυφή του στόματος περιέχει νεύρα που συνδέονται με τα αιμοφόρα αγγεία στο πρόσωπό σας. Αγγίζοντας τα νεύρα με πάγο, αυτά στέλνουν το μήνυμα ότι πρέπει να συσταλούν.

Πηγή: neadiatrofis.gr