Εκτός από το ότι είναι μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια στο Χόλιγουντ, οι Gwyneth Paltrow, Sophie Turner και Thandie Newton έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την makeup artist Georgie Eisdell.

Η πλέον ειδική στο χώρο της ομορφιάς, με έδρα το Λος Άντζελες, είναι μία από τις πιο περιζήτητες μακιγιέρ στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, γνωστή για τη δημιουργία εκπληκτικών εμφανίσεων για το κόκκινο χαλί, διατηρώντας παράλληλα το δέρμα των διάσημων πελατών της να φαίνεται άψογο.

Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της «όπλο», το οποίο κάνει την 48χρονη Gwyneth Paltrow πιο λαμπερή και αψεγάδιαστη από ποτέ; Τα καθαρά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία δεν είναι άλλα από προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί χωρίς αποδεδειγμένα ή ύποπτα τοξικά συστατικά.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, μάλιστα, περιλαμβάνουν συστατικά που προέρχονται από ηθικές πηγές και παρασκευάζονται με γνώμονα την υγεία του σώματός μας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Paltrow, μάλιστα, ασκεί σημαντική επιρροή όσον αφορά στα συγκεκριμένα καλλυντικά, καθώς όταν της δίνεται η δυνατότητα αναφέρεται συνεχώς σε αυτά.

Και ενώ υπάρχει σίγουρα μια λανθασμένη αντίληψη ότι τα καθαρά προϊόντα μακιγιάζ δεν προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα με τις παραδοσιακές φόρμουλες, η Eisdell θέλει να καταστήσει σαφές ότι στην εποχή που ζούμε, κάτι τέτοιο φυσικά και δεν υφίσταται. Μάλιστα, έχει παρατηρήσει ελάχιστη ή και καθόλου διαφορά στην απόδοση του χρώματος, την μείξη των μεταξύ τους προϊόντων και την κάλυψη, όταν τα συγκρίνει με τις παραδοσιακές φόρμουλες.

Επειδή το δέρμα σας, λοιπόν, αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας, αν θέλετε κι εσείς στα 48 σας να φαίνεστε και να νιώθετε το ίδιο λαμπερές με την επιτυχημένη σταρ δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το μυστικό ομορφιάς της.