Τα μποτάκια είναι από τα είδη παπουτσιών που εμείς οι γυναίκες αγαπάμε ιδιαίτερα. Πιο ευκολοφόρετα από τις κανονικές μπότες αλλά και πιο στιλάτα και ζεστά από γόβες και sneakers είναι ικανά να απογειώσουν το στιλ μας και ταιριάζουν με ό,τι και αν φορέσουμε.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να βρούμε αυτό που είναι ιδανικό για εμάς και το γούστο μας. Είτε προτιμάμε τα πιο κομψά σχέδια με ψηλό τακούνι είτε κάτι πιο casual σίγουρα θα βρούμε κάτι που να μας ταιριάζει.

Εμείς επιλέξαμε τα πιο στιλάτα μποτάκια που θα φορεθούν φέτος για να απογειώσετε το προσωπικό σας στιλ.

Lace ‘Em up

Από τα πιο μοδάτα μποτάκια της λίστας μας είναι αυτά που έχουν κορδόνια. Πρόκειται για μποτάκια που είναι συνήθως πιο ψηλά από τον αστράγαλο και έχουν την ικανότητα να κάνουν οποιοδήποτε παπούτσι πιο νεανικό και μοντέρνο. Κάποια δένουν από μπροστά ενώ άλλα από πίσω ή ακόμη και από πλάγια.

Ορισμένα είναι πιο αθλητικά, ενώ το συγκεκριμένο στιλ το συναντάμε πολύ συχνά σε τύπου αρβύλας. Για τη συγκεκριμένη εποχή ιδιαίτερα αγαπητά είναι τα λευκά μποτάκια με μαύρο πάτο και κορδόνια. Ταιριάζουν τόσο με παντελόνια και είναι ικανά να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή εικόνα όταν συνδυάζονται με φούστα.

The Red Queen

Ίσως να θεωρείται από κάποιες λίγο τολμηρό χρώμα. Σε αντίθεση όμως με τις γόβες το κόκκινο χρώμα στα μποτάκια είναι πολύ πιο ήπιο και λιγότερο προκλητικό. Από τους αγαπημένους συνδυασμούς είναι ένα total black outfit με κόκκινα γυαλιστερά μποτάκια. Ωστόσο μπορούμε να παίξουμε με το χρώμα και να τα συνδυάσουμε με άσπρο καφέ, μοβ ή διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου.

Army Lovers

Ιδιαίτερα αγαπητά απ’ όσες προτιμούν ένα πιο ροκ ή punk στιλ. Φοριούνται με ένα τζιν ή ένα δερμάτινο και είμαστε έτοιμες. Το τακούνι τους είναι συνήθως χαμηλό γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για όλη μέρα.

Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα ενώ συχνό φαινόμενο είναι να διακοσμούνται προσωπικά με αγκράφες, αυτοκόλλητα κτλ για να ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό στιλ της καθεμιάς. Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε ένα απλό μαύρο μποτάκι είναι η καλύτερη αρχή και στη συνέχεια μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως θέλετε ή να το αφήσετε και σκέτο.

Wild at heart

Ένα σχέδιο που όλες έχουμε δει και όλες θα θέλαμε να φορέσουμε αλλά ίσως να μην είμαστε τόσο τολμηρές. Από τα πιο μοδάτα μποτάκια της λίστας μας είναι τα μποτάκια που έχουν κάποιο animal print. Είτε είναι λεοπάρ είτε κροκό τα συγκεκριμένα μποτάκια φοριούνται από τις πιο μοντέρνες γυναίκες που δεν φοβούνται να παίξουν με το στιλ τους και να τολμήσουν καινούργιους συνδυασμούς.

Yin and Yang

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο συνδυασμός μαύρου και άσπρου είναι ότι καλύτερο για την εποχή. Είτε επιλέξουμε κάποιο με κορδόνια είτε κάποιο πιο κλασσικό που φτάνει στο ύψος του αστραγάλου το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι εντυπωσιακό.  Ιδιαίτερα αν πρόκειται για χαμηλά μποτάκια συνδυάστε τα με δερμάτινο παντελόνι και ένα μακρύ πανωφόρι και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

The popular girls

Στον αντίποδα έχουμε τα ψηλά μποτάκια που κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι περισσότερο μπότες παρά μποτάκια. Όπως και να τα ονομάσει κάνεις το θέμα είναι ότι είναι από τα πιο δημοφιλή σχέδια.

Ταιριάζουν πραγματικά με κάθε στιλ, είτε προτιμήσουμε να τα φορέσουμε με φούστα είτε με παντελόνι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. ιδιαίτερα αγαπητός και μοντέρνος συνδυασμός είναι να φορεθούν με ασύμμετρα φορέματα.

All in one

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι κλέβουμε λίγο με αυτό το τελευταίο ζευγάρι. Αλλά ποια θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτές τις μπότες; Εξάλλου όλες χρειάζονται τουλάχιστον ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Έχουν όλα όσα αναφέραμε πιο πάνω: ψηλό τακούνι, animal print (snake) και μαύρο κλασσικό χρώμα. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι ατελείωτοι.

Για ακόμη περισσότερες προτάσεις και σχέδια μπείτε στο Topshoes.gr και βρείτε τα πιο τρέντι μποτάκια για να απογειώσετε το στιλ σας.

Επωφεληθείτε  γρήγορης και δωρεάν μεταφοράς και σε περίπτωση που αγοράσατε το λάθος νούμερο μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή, χωρίς επιβάρυνση!

Δείτε περισσότερα: 

topshoes.gr

 Topshoes.gr

 

 topshoesgr