Ο χρόνος κυλά. Δεν τον ακολουθούμε απλά. Τον δημιουργούμε μαζί. Φοράμε ρολόγια Ferendi και «μετράμε διαφορετικά τα λεπτά».

Γεμίζουμε με χρώματα και ποικιλία κάθε μέρα: κόκκινο, ροζ, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο. Φοράμε ρολόγια Ferendi και «μετράμε διαφορετικά τη ζωή μας».

Υπέροχα σχέδια, πανέμορφη αισθητική, μοναδική άποψη στον καρπό μας. Φοράμε ρολόγια Ferendi και «μετράμε διαφορετικά τη διάθεσή μας».

Τέλεια κατασκευή σε λουράκια και καντράν, πάντα σε ασυναγώνιστα οικονομικές τιμές. Φοράμε ρολόγια Ferendi και «μετράμε διαφορετικά τις αγορές μας».

Κυκλοφορούμε, σπουδάζουμε, δουλεύουμε, διασκεδάζουμε, επικοινωνούμε. Φοράμε ρολόγια Ferendi και «μετράμε διαφορετικά εμείς οι ίδιοι».

Tα ρολόγια της εταιρείας Ferendi με ιταλικό design, μοντέρνα αισθητική, τεράστια ποικιλία και εξαιρετικές τιμές αλλάζουν τη συνήθεια του «χρόνου» για όλους μας.

Η εταιρεία Ferendi δημιουργεί fashion ρολόγια από το 2006 και αναδεικνύεται ως το πιο δυναμικό και ανερχόμενο brand στην αγορά των fashion ρολογιών.

Με τα ρολόγια Ferendi μετράει όλη η Ελλάδα, καθώς θα τα βρείτε σε πάρα πολλά καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ferendi στο 210 9577559, [email protected] και www.ferendi.gr.