Πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι στην περιποίηση των μαλλιών σας το αβγό, η μαγιονέζα, ακόμη και η ασπιρίνη; Δείτε παρακάτω τρία έξυπνα κόλπα με τα παραπάνω προϊόντα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας για το πόσο ευεργετικά τελικά αποδεικνύονται.

Αβγό

Γνωρίζατε ότι τα αβγά βοηθούν στην αποκατάσταση της απαλής υφής και της λάμψης των μαλλιών σας; Αν και η ιδέα μπορεί να μοιάζει αρκετά απογοητευτική, σπάστε μερικά ασπράδια αβγών σε ένα μπολ, απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και χτενίστε. Τα ασπράδια των αβγών θα κάνουν τα μαλλιά σας πολύ πιο δυνατά, κάτι που θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν γρηγορότερα αφού τα άκρα τους δεν θα σπάνε πια.

Μαγιονέζα

Αν θέλετε λαμπερά και ανανεωμένα μαλλιά ανακατέψτε σε ένα φλυτζάνι μαγιονέζα με ένα κουταλάκι του γλυκού βανίλια. Κάντε μασάζ στα μαλλιά σας, αφήστε να δράσει για περίπου 20 λεπτά και ξεπλύνετε με σαμπουάν και άφθονο νερό. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν, καθώς τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ.

Ασπιρίνη

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι η λιωμένη ασπιρίνη αποτελεί μια κοινή θεραπεία κατά της ακμής, ωστόσο γνωρίζατε ότι μπορεί να βοηθήσει και τα μαλλιά σας; Κάθε δύο εβδομάδες, λοιπόν, λιώστε μια ασπιρίνη και προσθέστε την στο σαμπουάν σας, όταν θα λούζετε τα μαλλιά σας και ξεπλύνετε κανονικά. Η περιεκτικότητα της ασπιρίνης σε σαλικυλικό οξύ βοηθά στην εξάλειψη της θαμπάδας στα μαλλιά σας, προσφέροντάς σας υγιή και λαμπερά μαλλιά.