Δροσερά αρώματα και μεθυστικές ευωδίες δονούν τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, καθώς τα κορίτσια του Instagram χρησιμοποιούν μαζικά προϊόντα μαλλιών που μυρίζουν άρωμα!

Για τα hair mist ο λόγος, που φέρνουν το ανάλαφρο και το ανέμελο στο καλοκαίρι, αρωματίζοντας τα μαλλιά ώστε να μη χρειάζεσαι το άρωμά σου.

Αρώματα στα μαλλιά λοιπόν, καθώς έχουν το πλεονέκτημα πως δεν είναι λιπαρά, κι έτσι δεν λαδώνουν τα μαλλιά όσο και αν τα ψεκάσουμε. Και για το καλοκαίρι είναι ιδανικά, αφού είναι πολύ ελαφριά.

Καρύδα, άνθη λουλουδιών, μέλι, φρούτα, εκχυλίσματα, βανίλια, καραμέλα, πατσουλί, σοκολάτα, κεχριμπάρι, ξύλο, πιπέρι και τόσα μα τόσα ακόμα. Το hair mist είναι η επιτομή της διακριτικής θηλυκότητας.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι αρωμάτων και οι καλύτεροι αρωματοποιοί έχουν φροντίσει για τον αρωματισμό των μαλλιών μας, καθώς ακόμα και πασίγνωστα αρώματα κυκλοφορούν και σε hair mist εκδοχή. Σπρέι δηλαδή με διακριτικό άρωμα και πρακτική συσκευασία.

Στην αγορά θα βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία από hair mist. Μερικοί ψεκασμοί αρκούν για εκείνη τη δόση του μεθυστικού μυστηρίου που τόσο έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι.

Φτάνει απλώς να ανεμίσεις τα μαλλιά σου…