Αν δε θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για τα προϊόντα που θα έχετε στο νεσεσέρ σας υπάρχουν μερικά… ανέξοδα και όμορφα μυστικά!

Σας τελείωσε η κρέμα ματιών;
Απλώστε λίγο ελαιόλαδο γύρω από την περιοχή των ματιών, με κυκλικές κινήσεις. Για να μειώσετε οιδήματα και μαύρους κύκλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα από πατάτα ή αγγούρι. Μετά από 15 λεπτά θα έχει φύγει οποιαδήποτε μορφή κούρασης, αλλά και οι μαύροι κύκλοι.

Θέλετε να λάμπει το κραγιόν σας;
Αναμείξτε το κραγιόν με λίγο βαζελίνη. Για να διαρκέσει περισσότερο απλώστε λίγο κονσίλερ, κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι και έπειτα βάλτε το κραγιόν. Τελειώστε με λίγη πούδρα. Για να αναδείξετε τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε λίγη χρυσή σκιά, στο κάτω χείλος. Θα προσθέσει όγκο.

Αν θέλετε να μειώσετε τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σας, τότε σε 30 γραμμ. βρώμης προσθέστε χυμό λεμονιού και λίγο γάλα. Ανακατέψετε καλά, απλώστε για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

Για κάνετε απολέπιση στο σώμα χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο με λίγο ζάχαρη. Απλώστε και κάντε μασάζ στα σημεία, τα οποία παρουσιάζουν ξηρότητα (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες).

Αν σας τελείωσε το ρουζ
μια ροζ σκιά μπορεί να εκτελέσει χρέη ρουζ!

Το μυστικό
Κόλλησαν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους; Χρησιμοποιείστε μια παλιά μάσκαρα, την οποία θα έχετε καθαρίσει πολύ καλά, για να διαχωρίζετε τις βλεφαρίδες.

Πηγή: omorfamystika.gr