Όσο κι αν το καλοκαίρι, θέλουμε να είμαστε έξω, εντούτοις το σπίτι μας δεν παύει να είναι ο χώρος που πάντα θα μας ξεκουράζει και θα μας γαληνεύει.

Ευκαιρία λοιπόν, να ανανεώσετε τη διάθεσή σας, με κάποιες απλές παρεμβάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι εκπτώσεις άλλωστε, είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιου είδους αλλαγές.

Βάλτε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα στο σπίτι σας, στο μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρά σας. Είναι άλλωστε οι βασικοί χώροι που αντικρίζετε, στην αρχή και το τέλος της μέρας σας.

Οι κουρτίνες του μπάνιου ή της κρεβατοκάμαρας, όπως και τα σεντόνια στο κρεβάτι σας μπορούν να «ανθίσουν» και να αποκτήσουν μια pop, παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι από το παρόν και το μέλλον.

Στο καθιστικό, τα κοντράστ των έντονων χρωμάτων σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα ριγέ, θα προσφέρουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας.

Να μην ξεχνάμε, ότι φέτος η μόδα επιτάσσει για το σπίτι και τα έντονα και φωτεινά μεγάλα καρό.

Μπορείτε στα καταστήματα, να τα βρείτε σε μεγάλες μαξιλάρες, που θα τις σκορπίσετε μέσα στο σπίτι σας, δίνοντας φωτεινές πινελιές στους χώρους σας.

Βάλτε λοιπόν στο σπίτι σας τα «καλοκαιρινά» του. Μεταμορφώστε την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και το μπάνιο σας και δώστε στον εαυτό σας την χαρά της καλοκαιρινής πολυτέλειας.

Πηγή: fe-mail.gr