Η νέα σεζόν είναι εδώ και μαζί της έρχεται και το χρώμα στο πρόσωπό σου, κάτι που σίγουρα σου έλειψε μετά από ένα χειμώνα με μυστηριώδεις αλλά και σκούρες αποχρώσεις.

Τώρα οι μακιγιέρ βάζουν στο επίκεντρο υπέροχες αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, όπως είδαμε στα σόου της Stella McCartney και απαλές και ρομαντικές φυσικές αποχρώσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις από τα σόου των Dolce & Gabbana. Εσύ ποιο από όλα τα τρεντ θα διαλέξεις;

Τα μάτια σου φέτος παίρνουν το χρώμα της θάλασσας σαν σκιά ή σαν έντονο μπλε άι-λάινερ κατά μήκος του επάνω βλεφάρου ή ακόμη και στο κάτω μόνο μέρος για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.


Οι αποχρώσεις του ροζ:
Τα χείλη σου φέτος είναι πραγματικά για φίλημα με όλες αυτές τις απίθανες παστέλ και ματ αποχρώσεις του ροζ που σίγουρα θα δοκιμάσεις.

Το τριανταφυλλένιο ροζ δίνει στα χείλη σου μια απαλή ροζ απόχρωση όπως την είδαμε στον οίκο Dior, ένα λουκ που βασίζεται ολοκληρωτικά σε αυτό το χρώμα για τα μάτια αλλά και για τα νύχια σου.

Κόκκινα χείλη: Ενώ αρχικά φάνηκε σαν φέτος να ήταν η χρονιά των απαλών χρωμάτων στα χείλη στο σόου των οίκων Burberry, το φλογερό κόκκινο έκανε μπαμ προκαλώντας πανικό, ενώ στον οίκο Prada είδαμε το τρεντ και σε συνδυασμό με κόκκινο μολύβι χειλιών για ακόμη πιο φλογερό κόκκινο χρώμα στα χείλη!

Η μόδα του μπλε: Το μπλε είναι το απόλυτο χρώμα της νέας σεζόν για τα μάτια σου και δεν έχεις παρά να το υιοθετήσεις σαν άλλη γοργόνα.

Το ανοιχτό θαλασσινό μπλε το είδαμε σε πάρα πολλούς οίκους πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για το απόλυτο τρεντ της σεζόν στα μάτια.

Ρομαντικό ροζ: Το ροζ είναι σίγουρα το απόλυτο girlie χρώμα της σεζόν ειδικά στις αποχρώσεις του ρομαντικού παστέλ ροζ για τα βλέφαρα αλλά και του ανοιχτού φούξια.

Το θέμα είναι πώς θα το φορέσεις. Το σομόν αλλά και το baby pink είναι η τέλεια λύση για ένα εντυπωσιακό φυσικό πρωινό λουκ στο γραφείο ειδικά αν το συνδυάσεις με ασορτί ροζ ρουζ.

Μινιμαλιστική ομορφιά: Τη νέα σεζόν καλείσαι να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά σε ένα απόλυτα φυσικό λουκ που δεν απαιτεί παρά μια ελαφριά πούδρα για να καλύψεις κοκκινίλες και ατέλειες και να δείξεις το πρόσωπο σου όπως είδαμε το λουκ στο σόου του οίκου Alexander McQueen.

Το λουκ αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με τα έντονα χρώματα της άνοιξης και σου αφήνει το περιθώριο να αναδείξεις φυσικά το πρόσωπο σου.


Aναψοκκοκινισμένα μαγουλά:
Τα μαγουλά σου φέτος έχουν μια απαλή ροζ απόχρωση σαν απλά να τα τσίμπησες και να κοκκίνισαν! Το λουκ όπως το είδαμε στο Valentino δείχνει και είναι απόλυτα φυσικό και δεν χρειάζεται καν να αγοράσεις το ρουζ.

Μια στρώση από το τριανταφυλλί σου ρουζ ή τη σκιά σου αρκεί για να χαρίσεις στα μάγουλά σου ροζ όψη.

Έντονο λουκ στις βλεφαρίδες: Οι βλεφαρίδες σου και φέτος φτάνουν σε μεγάλα ύψη και εσύ καλείσαι να απλώσεις με πάθος τη μάσκαρα σου!

Δύο στρώσεις ίσως και τρεις σου χαρίζουν το έντονο λουκ στις βλεφαρίδες που επιβάλλεται να έχουν και όγκο και μήκος και σε συνδυασμό με έντονη γραμμή αι-λάινερ δημιουργούν ένα εντυπωσιακό λουκ.

Πηγή: womenonly.gr