Ο οίκος ZOLOTAS με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργεί μια ξεχωριστή συλλογή κοσμημάτων αφιερωμένη στους ερωτευμένους.

Τα ομορφότερα ποιήματα, τα πιο εκλεπτυσμένα κείμενα και οι πιο αληθινές λέξεις που έχουν γραφτεί ποτέ είχαν πάντα ως κινητήριο δύναμη τον έρωτα. Από τον Πλάτωνα και τον κόσμο του έρωτα έχει δώσει ζωή σε μερικές από τις ομορφότερες ιστορίες αγάπης της παγκόσμιας παρακαταθήκης. Μια από αυτές που ξεχωρίζουν, είναι ο αρχαίος μύθος που συνδέει τον έρωτα με την ψυχή. Ο μύθος αφηγείται την ιστορία του θεού Έρωτα και της θνητής Ψυχής ∙ ο θεός τρυπήθηκε με το ίδιο του το βέλος και ερωτεύθηκε την πανέμορφη θνητή. Η ιστορία αυτή έπειτα από πολλές περιπέτειες, θεϊκές παρεμβάσεις και εμπόδια καταλήγει στην καταλυτική παρέμβαση του Δία: χαρίζει στην Ψυχή την αθανασία ώστε να μη χωρίσει ποτέ ξανά από τον Έρωτα και αποδεικνύει με το πιο αίσιο τέλος τη δύναμη της αγάπης.

Χαρακτηριστικό σύμβολο της ιστορίας το βέλος: θνητοί και αθάνατοι, ερωτεύονται κεραυνοβόλα με ένα μόνο τρύπημα.

Ο οίκος ZOLOTAS εμπνέεται από το διαχρονικό αυτό σύμβολο του έρωτα και παρουσιάζει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την ξεχωριστή συλλογή «Saint Valentine’s Arrows» που ξεκινά από 50 €, με πανέμορφα βέλη που εξυμνούν την αγάπη και σημαδεύουν τις καρδιές όλων των ερωτευμένων.

Αποκλειστική διάθεση του οίκου ZOLOTAS.

1. Παντατίφ βέλος Αγίου Βαλεντίνου σε ασήμι γυαλιστερό με ασημένια καδένα.. Τιμή με κορδόνι: 50 ευρώ. Τιμή με καδένα: 60 ευρώ.

2. Παντατίφ βέλος Αγίου Βαλεντίνου σε ασήμι επιχρυσωμένο ροζ γυαλιστερό, με διαμάντι και ασημένια επίχρυση ροζ καδένα. Τιμή με κορδόνι: 150 ευρώ. Τιμή με καδένα 160 ευρώ.

3. Παντατίφ βέλος Αγίου Βαλεντίνου σε ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό, με ροζ ζαφείρια και ασημένια επίχρυση καδένα. Τιμή με κορδόνι: 220 ευρώ. Τιμή με καδένα: 230 ευρώ.

4. Βραχιόλι βέλος Αγίου Βαλεντίνου σε ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό με κόκκινο σατέν κορδόνι. Τιμή: 90 ευρώ.

5. Σκουλαρίκια βέλος Αγίου Βαλεντίνου σε ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό. Τιμή: 160 ευρώ.