Με τις ημέρες του Πάσχα και την πολυπόθητη άδεια μια ανάσα μακριά, είσαι έτοιμη για ολιγοήμερες διακοπές με τους αγαπημένους σου.

Θα περάσεις τις γιορτινές ημέρες στο αγαπημένο σου νησί, ή πατροπαράδοτα στο χωριό; Ή μήπως φέτος αποφάσισες να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό με τον αγαπημένο σου;

Ακόμη κι αν περάσεις τις πασχαλινές διακοπές στην πόλη, ήδη σκέφτεσαι τις βόλτες στην άδεια Αθήνα και όλα εκείνα τα εστιατόρια που δεν έβρισκες χρόνο να πας.

Όπου κι αν πας φέτος το Πάσχα ετοιμάσου να επιλέξεις και τα σωστά παπούτσια που θα ολοκληρώσουν με στιλ κάθε σύνολό σου, casual ή formal.

Ανακάλυψε τα πιο glamorous πέδιλα, τα πιο κομψά mules και τα πιο στιλάτα sneakers που θα σου δώσουν έμπνευση για τα πασχαλινά looks σου μόνο στο Topshoes.gr.

Πάσχα στο νησί

Ποια παπούτσια θα προτιμήσεις για τις διακοπές στο νησί;

Ένα ζευγάρι πολύχρωμα πέδιλα ταιριάζουν ιδανικά με μονόχρωμες αποχρώσεις στα ρούχα, που θα αναδείξουν τις νησιώτικες εξόδους σου.

Τα μονόχρωμα mules σου ταιριάζουν ιδανικά με skinny παντελόνια αλλά και cropped τζιν. Για θηλυκό, κλασικό στιλ ανέδειξε τη σιλουέτα σου με midi φούστες ή φορέματα και τα αγαπημένα σου mules.

Για τις casual εμφανίσεις και άνετες βόλτες επίλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers με ιδιαίτερο σχέδιο που θα συνδυάσεις με μια μαρινιέρα, τζιν ή cropped παντελόνια, ακόμα και φούστες για ένα stylish αποτέλεσμα.

Πάσχα στο χωριό

Είσαι έτοιμη για μια mini απόδραση στα πάτρια εδάφη και μιας και θα βρεθείς αντιμέτωπη με τη φύση, το στιλ σου πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρό και άνετο.

Το ιδανικό outfit για το χωριό απαρτίζεται από γήινα και ουδέτερα χρώμα και άνετες γραμμές.

Συνδύασε τα φορέματα και τις φούστες σου με ένα ζευγάρι άνετες πλατφόρμες.

Τα πολύχρωμα αθλητικά σου ταιριάζουν ιδανικά με ένα casual chic ντύσιμο, που θα σε διευκολύνουν στις εξορμήσεις σου, χωρίς βέβαια να χάνεις το στιλ σου.

Πάσχα στο εξωτερικό

Έφτασε η στιγμή που περίμενες… Σε λίγες ημέρες φεύγεις για μια μίνι πασχαλινή απόδραση με άρωμα Ιταλίας. Τι θα βάλεις όμως στη βαλίτσα σου ταξιδεύοντας στον απόλυτο fashion προορισμό;

Επίλεξε αέρινα και chic σύνολα που «παντρεύονται» ιδανικά με τα πέδιλα σου και δημιουργούν το απόλυτο στιλ.

Ένα ζευγάρι κομψά, πέδιλα σου δίνουν επιπλέον ύψος και είναι αρκετά άνετα για να τα φοράς όλη την ημέρα χωρίς να κουράζεσαι.

Τα ταμπά πέδιλα σου θα αναδείξουν τη fashionista που κρύβεις μέσα σου για να είσαι θηλυκή και κομψή στα βραδινά ή σοφιστικέ outfits σου.

Πάσχα στην πόλη

Αν περάσεις το Πάσχα σου στην Αθήνα, πόνταρε στο lady chic ντύσιμο και θα βγεις κερδισμένη.

Συνδύασε τα λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα σου με pencil και mini γραμμές ή chic παντελόνια, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Διάλεξε τέλος το πιο σέξι μαύρο πέδιλο για θηλυκές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα στις βραδινές σου εξόδους.

Μια fashionista νονά

Είσαι υπερήφανη νονά και θέλεις να εντυπωσιάσεις το βαφτιστήρι σου με το πιο stylish δώρο;

Αφού επιλέξεις τα πιο hot παπούτσια από το Topshoes.gr., σειρά έχει το δώρο του πνευματικού σου τέκνου.

Και τι καλύτερο από το να επιλέξεις τα πιο όμορφα και άνετα παπούτσια για το μονάκριβο βαφτιστήρι σου!

Δείτε περισσότερα: 

topshoes.gr

 Topshoes.gr

 

 topshoesgr