Τα λουλούδια είναι σαν το παγωτό… μην τα αγοράζεις αν δεν πρόκειται να φτάσεις σπίτι σου σύντομα! Μάθε πώς θα τους δώσεις το φιλί της ζωής και θα τα διατηρήσεις φρέσκα στο βάζο για πολλές μέρες

Με ασπιρίνη Αυξάνει την οξύτητα του νερού και βοηθά τα κοτσάνια να αναπτυχθούν καλύτερα. Ρίξε μία μέσα στο βάζο.

Με στοματικό διάλυμα Σκοτώνει τα βακτήρια όπως καταπολεμά την πλάκα και την κακοσμία του στόματος. Ένα καπάκι αρκεί.

Με νόμισμα των 5 λεπτών Ο χαλκός μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικός αντιβακτηριακός παράγοντας. Τα λουλούδια καθυστερούν να ανοίξουν με αυτό τον τρόπο.

Με χλωρίνη
Προλαμβάνει τη μούχλα που μπορεί να καταστρέψει τα λουλούδια. Ρϊξε ένα καπάκι χλωρίνης στο βάζο. Απλώς να ξέρεις ότι έπειτα από μία εβδομάδα τα κοτσάνια έχουν ασπρίσει.

Με νερό βρύσης
Ανανέωνε καθημερινά το βάζο με φρέσκο νερό και κόβε τα κοτσάνια μισό εκατοστό τη φορά.

Με ζάχαρη Διπλασιάζει τη συσσώρευση σακχάρων όπως συμβαίνει κατά τη φωτοσύνθση. Πρόσθεσε 1 κουταλάκι του γλυκού στο νερό. Δεν έχει σημασία αν είναι καφέ ζάχαρη, άχνη ή απλή.

Με εξειδικευμένο διάλυμα για λουλούδια του βάζου
Περιέχει συστατικά που βοηθά να παραμένουν τα λουλούδια φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Απλώς ρίξε μία μεζούρα στο βάζο. Θα το βρεις σε σούπερ μάρκετ και φυτώρια.

Πηγή: shape