Εμπνευσμένο από την σκανδιναβική φύση: οι σειρές περιποίησης σώματος του Barnängen περιέχουν έως και 95% φυσικά συστατικά* και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες του δέρματος.

*συμπεριλαμβανόμενου του νερού

Η νέα σειρά και οι vegan φόρμουλες όλων των προϊόντων, ολοκληρώνουν το επαναλανσάρισμα του Barnängen.

Οι φόρμουλες της νέας σειράς Barnängen Oil Intense είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν εντατική ενυδάτωση σε πολύ ξηρό δέρμα. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική φύση και τα πανέμορφα άγρια τριαντάφυλλα. Το καλοκαίρι, τα άγρια τριαντάφυλλα ανθίζουν στα λιβάδια δίπλα στην θάλασσα και αναδύουν ένα διακριτικό άρωμα από τα ροζ τους πέταλα.

Το έλαιο τριαντάφυλλου θεωρείται ως ένα εξαιρετικό συστατικό υψηλής ποιότητας, γι’ αυτό χρησιμοποιείται σε όλη τη σειρά Barnängen Oil Intense σε συνδυασμό με  προστατευτική cold cream, ώστε να παρέχει στην πολύ ξηρή επιδερμίδα εντατική φροντίδα.

Η σειρά αποτελείται από Body Lotion, Αφρόλουτρο και Body Balm. Το Body Lotion Oil Intense παρέχει στο πολύ ξηρό δέρμα διαρκή ενυδάτωση. Το Αφρόλουτρο Oil Intense δίνει στο ξηρό δέρμα μια βελούδινα απαλή αίσθηση, ενώ το Body Balm είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει ακόμα πιο εντατική & βαθιά περιποίηση στο δέρμα. Τα προϊόντα Barnängen Oil Intense είναι vegan, δεν έχουν σιλικόνη ούτε parabens κι είναι κατάλληλα για πολύ ξηρό δέρμα.

Ο δερματολογικός έλεγχος απέδειξε την αποτελεσματικότητα του Barnängen Oil Intense: η αύξηση των λιπιδίων του δέρματος κράτησε έως και 6 ώρες*.

Τα εμπνευσμένα από την σκανδιναβική φύση συστατικά, καθώς και η προστατευτική cold cream ή ο ενυδατικός ορός προστασίας, περιέχονται στις διάφορες σειρές περιποίησης σώματος Barnängen.  Όλες οι σειρές προϊόντων χαρίζουν στο δέρμα όλα όσα χρειάζεται και αντιπροσωπεύουν το σκανδιναβικό «λιτό» τρόπο ζωής: ούτε πολύ, ούτε λίγο – τόσο όσο χρειάζεται.

Η σειρά Barnängen Oil Intense πιο αναλυτικά:

Barnängen Oil Intense Body Lotion 400 ml

(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 6,56 ευρώ) **

Barnängen Oil Intense Αφρόλουτρο 400 ml

(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 8,78 ευρώ) **

Barnängen Oil Intense Body Balm 200 ml

(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 7,77 ευρώ) **

* Δερματολογικός Έλεγχος (DUT), 50 εθελοντές; Εσωτερικός έλεγχος BCR Ντίσελντορφ

** Η τιμή είναι στην αποκλειστική ευχέρεια του λιανέμπορου

Η νέα σειρά Barnängen Oil Intense θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από 1η Μαρτίου.

Αφεθείτε σε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας με το Barnängen!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.