Υποδεχθείτε την άνοιξη με την πιο λαμπερή επιδερμίδα

Αφήστε την ομορφιά σας να ανθίσει με τη σειρά προϊόντων Qyra


ΓΥΝΑΙΚΑ
8:00
08/03/2019
Υποδεχθείτε την άνοιξη με την πιο λαμπερή επιδερμίδα
loading

Η άνοιξη βρίσκεται μια ανάσα μακριά και θέλετε να την υποδεχθείτε με μια... γερή δόση ανανέωσης.

Τα κατάλοιπα του χειμώνα με τον παγωμένο αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο πρόσωπό σας. Το δέρμα σας επομένως χρειάζεται φροντίδα για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη.

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες ανανέωσης, ώστε να υποδεχθείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με περισσότερη λάμψη.

Ενεργοποιήστε τη φυσική φωτεινότητα του προσώπου σας με ένα προϊόν που μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος, προσφέρει δυνατά και υγιή νύχια και αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα.

Ομορφιά που ξεκινά κάτω από το δέρμα

Το QYRA είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που περιέχει εξελιγμένα πεπτίδια κολλαγόνου verisol σε μορφή ταμπλέτας ή σε πόσιμα φιαλίδια, για εντατική φροντίδα του δέρματος. Αναπληρώνει το χαμένο κολλαγόνο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος πάρα πολύ γρήγορα.

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του δέρματος και αντιστοιχεί περίπου στο 80% του βάρους του. Επηρεάζει κυρίως την ικανότητα του δέρματος να δεσμεύει το νερό, την ελαστικότητα και την εξωτερική του εμφάνιση.

Η απώλεια κολλαγόνου αρχίζει στην ηλικία των 30 ετών και αυξάνει σημαντικά μετά την εμμηνόπαυση, με την απώλεια κολλαγόνου να αγγίζει το 2% το χρόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του πάχους των εσωτερικών στιβάδων του δέρματος και την εμφάνιση ρυτίδων.

Το QYRA περιέχει verisol, εξελιγμένα ειδικά πεπτίδια κολλαγόνου μέσου μοριακού βάρους 2.0 kD, το οποίο απορροφάται σχεδόν κατά 100%.

Κατανέμεται στους διάφορους ιστούς, αλλά η μεγαλύτερη συγκέντρωση του γίνεται στο δέρμα. Κατά συνέπεια τα οφέλη στο δέρμα από τη λήψη του QYRA είναι πολλαπλά.

Το QYRA βοηθά σημαντικά:

 • στη μέχρι και 60% αύξηση παραγωγής προ-κολλαγόνου και ελαστίνης 18% στο δέρμα
 • στη μείωση των ρυτίδων που φτάνει μέχρι και το 50% στις 8 εβδομάδες
 • στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος που φτάνει μέχρι και το 98%
 • στην αύξηση της υγρασίας του δέρματος με την ταυτόχρονη μείωση της εξάτμισης της υγρασίας του
 • στην αναγέννηση του φραγμού της επιδερμίδας, τη σύνθεση του matrix και των πρωτεογλυκανών του δέρματος

Το QYRA υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου, κάτι που δεν επιτυγχάνεται με τις καλλυντικές κρέμες. Κι αυτό γιατί προσφέρει ομορφιά που ξεκινάει από το εσωτερικό του δέρματος και αν συνδυαστεί με μία αξιόπιστη καλλυντική κρέμα τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ένα αναζωογονητικό αίσθημα φρεσκάδας στο δέρμα που εξακολουθεί να διαρκεί και μετά τη διακοπή της λήψης, ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που ανέφεραν όλες οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν το QYRA.

Δυνατά και υγιή νύχια

Το Qyra βοηθά ακόμη σημαντικά τα νύχια που είναι πολύ ευαίσθητα, που δεν αναπτύσσονται σωστά ή που σπάζουν εύκολα. Αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης των νυχιών κατά 12% και μειώνει κατά 42% την συχνότητα του σπασίματος των νυχιών μέσα σε 6 μήνες χορήγησής του.

Το αποτέλεσμα στα εύθραυστα νύχια ήταν καθολικό στο 64% των συμμετεχόντων, ενώ στο 88% η βελτίωση συνέχισε και 1 μήνα μετά την διακοπή της λήψης. Επομένως, το Qyra βοηθά στην γρηγορότερη και ποιοτικότερη ανάπτυξη των νυχιών και την μείωση της συχνότητας σπασίματός τους

Αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Το Qyra βοηθά να μειωθεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού και απαλύνει τα λακάκια στο δέρμα. Σε μελέτες που έγιναν μείωσε σημαντικά την εμφάνιση κυτταρίτιδας και βελτίωσε τη δομή της επιφανείας του δέρματος. Το Qyra δεν προσφέρει απλώς ενυδάτωση αλλά επαναφέρει τη δομή του δέρματος.

Προσφέρει ομορφιά μέσα από το δέρμα βελτιώνοντας τη δομή του με προκολλαγόνο και ελαστίνη έτσι ώστε να είναι υγιές και ικανό να ανταπεξέρχεται τα προβλήματα ὀπως είναι η κυτταρίτιδα. Qyra για όμορφη υφή και όψη στο δέρμα σας.

QYRA TABLETS

 • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 90 ταμπλέτες
 • Δοσολογία: 3 ταμπλέτες μαζί με νερό νωρίς κάθε βράδυ
 • Δεν αναμένεται κανενός είδους ενόχληση ή άλλο πρόβλημα από τη λήψη του QYRA TABLETS

QYRA DRINK

 • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 21 πόσιμα φιαλίδια
 • Δοσολογία: 1 φιαλίδιο νωρίς κάθε βράδυ
 • Δεν αναμένεται κανενός είδους ενόχληση ή άλλο πρόβλημα από τη λήψη του QYRA DRINK

Υποδεχθείτε την άνοιξη με την πιο λαμπερή επιδερμίδα! Μέσα σε μόλις 30 ημέρες εφαρμογής, η σειρά προϊόντων Qyra θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε το πιο εντυπωσιακό σας πρόσωπο!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει