Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι πιο διάσημες σταρ έχουν βρει μικρά και έξυπνα τρικ για να φαίνονται συνέχεια περιποιημένες. Διαβάστε ποια είναι αυτά…

Έμφαση στα «κύματα»

Τα κυματιστά μαλλιά είναι το επίσημο στιλ του καλοκαιριού όμως σε περίπτωση που δεν είναι τόσο εύκολο να δώσετε αυτό το στιλ στα μαλλιά σας θα σας βοηθήσει ένα κατάλληλο ψαλίδι για μπούκλες. Όπως έκανε και η Lea Michelle.

Λάμπεις;

Ένα προϊόν λάμψης είναι απαραίτητο στο καλοκαιρινό μακιγιάζ αφού «φωτίζει» το πρόσωπο. Περάστε το στα «μήλα» κάτω από το φρύδι και λίγο στη μύτη και στο μέτωπο ακριβώς όπως κάνει και η Natalie Portman.

Αντίο γυαλάδα

Μπορεί η λάμψη να είναι επιθυμητή το καλοκαίρι, όχι όμως και η γυαλάδα η οποία οφείλεται σε αυξημένη λιπαρότητα.

Η Miley Cyrus φροντίζει να αποκλείσει κάθε ανεπιθύμητη γυαλάδα από το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας μία μη λιπαρή πούδρα στο «Τ» του προσώπου της.

Ζήτω το χρυσό!

Το χρυσό είναι must το καλοκαίρι όπου και αν βρίσκεται αυτό. Στην περίπτωση της Emma Stone η ηθοποιός τονίζει το χρώμα των μαλλιών της με ένα ειδικό σαμπουάν για χρυσές ανταύγειες κι ένα ανάλογο έλαιο λάμψης.

Τα χείλη είναι τα καλύτερα αξεσουάρ

Σε ένα απλό σύνολο σε γήινους τόνους η Taylor Swift επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με ένα κοραλί χρώμα και το ανάλογο έντονο περίγραμμα!

Έμφαση στο ντεκολτέ

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε το ντεκολτέ! Η Rihanna δίνει έξτρα λάμψη και έμφαση στο ντεκολτέ της με ένα προϊόν λάμψης το οποίο εφαρμόζει με το κατάλληλο πινέλο για το σώμα!

Λάμψη και κράτημα

Το μυστικό της Gwyneth Paltrow είναι ένα προϊόν στιλιζαρίσματος και λάμψης το οποίο κρατάει σταθερό το χτένισμα και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών χωρίς να τα κάνει λιπαρά.

Πηγή: myself.gr