Όπως από τις αμερικάνες νύφες δεν λείπει ποτέ «something borrowed, something blue, something old and something new», έτσι κι από το φετινό «οπλοστάσιο» του στυλ μας, δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα, μερικά αξεσουάρ που θα μας κάνουν να είμαστε μέσα στη μόδα και να ακτινοβολούμε στιλ.

Φαρδιές ζώνες

Κολακεύουν τη σιλουέτα, λεπταίνοντας τη μέση και κάνουν μια φαρδιά ριχτή τουνίκ ή το κλασικό little black dress να μετατρέπονται με μία μόνο κίνηση σε fashion statement.

Μην παραλείψετε λοιπόν να προσθέσετε φαρδιές ζώνες σε διάφορα χρώματα και σχέδια που να ταιριάζουν με τη χρωματική παλέτα της γκαρνταρόμπας σας.

Μεταλλικό χρώμα

Σε παπούτσια, σε μπιζού, στο μακιγιάζ και σε ό,τι άλλο αξεσουάρ βάλει ο νους σας. Η τάση του μεταλλικού – φουτουριστικού είναι φέτος τόσο hot, που δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σας.

Ταιριάζει –εκτός από το κλασσικό μαύρο- με λευκό και γκρι, αλλά και με τις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ αν διαλέξετε τις χρυσαφί – μπρονζέ μεταλλικές αποχρώσεις.

Χρώματα παστέλ

Τα είδαμε σε όλες τις πασαρέλες και τα λατρέψαμε γιατί είναι καλοκαιρινά, είναι θηλυκά και πολύ πολύ σικ. Εκτός από τα ρούχα, τα παστέλ χρώματα επιβάλλεται να τα επιλέξετε και για τα αξεσουάρ.

Παπούτσια και τσάντες κατ’ αρχήν, στη συνέχεια παστέλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ (που παρεμπιπτόντως ταιριάζουν υπέροχα με το μαύρισμα) και μετά σε μαντήλια, ζώνες και μπιζού.

Μεγάλα ξύλινα βραχιόλια

Δεν είναι κάτι καινούργιο, μπορεί δηλαδή ήδη να έχετε μερικά στην μπιζουτιέρα σας. Φέτος φορέστε τα! Είναι πολύ must. Και μην κολλήσετε στο να είναι σετ.

Διάφορα σχήματα, διάφορα είδη ξύλου, διάφορα χρώματα, αυτό επιτάσσει η φετινή μόδα. Και επίσης μην τα φορέσετε μόνο με safari look. Συνοδέψτε κάθε σας εμφάνιση, ταιριάζουν.

Πηγή: fe-mail.gr