Η συλλογή Γιορτή της Μητέρας 2012 της Swarovski περιλαμβάνει μια παλέτα από κομψές παστέλ αποχρώσεις σε κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας και διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτές οι μοναδικές δημιουργίες, που αναδεικνύονται από τη λάμψη του πολυεδρικού κρυστάλλου, έχουν ισχυρή συναισθηματική φόρτιση.

Ως μια μοντέρνα εκδοχή του διαχρονικού κυκλικού μοτίβου, το «Ragtime» εκφράζει απόλυτα τη ρευστότητα και θυμίζει τα γεωμετρικά θέματα της δεκαετίας του 1960. Το δέσιμο με φίνα κρύσταλλα pavé μαγνητίζει το βλέμμα στους κύκλους που περιλαμβάνει το κολιέ, το βραχιόλι, το δαχτυλίδι και τα σκουλαρίκια.

Το θέμα «Rosette», με το βίντατζ στυλ του, συνδυάζει διάφορα χρώματα με εφέ που δημιουργούν αντιθέσεις. Τα ιριδίζοντα κρύσταλλα σχηματίζουν διακριτικές χρωματικές διαβαθμίσεις που αναδεικνύονται χάρη στο επιχρυσωμένο δέσιμο, ενώ η κομψή σατέν κορδέλα προσδίδει ακόμα περισσότερη χάρη στο κολιέ και στο βραχιόλι.

Οι καθαρές γραμμές του μενταγιόν «Phoebe» αναδεικνύουν το γαλάζιο κρύσταλλο που βρίσκεται στο κέντρο και πλαισιώνεται από κρύσταλλα pavé. Το εντυπωσιακό σετ «Rice» είναι εξίσου γοητευτικό και περιλαμβάνει ένα ροζ οβάλ κρύσταλλο, διακοσμημένο με κρύσταλλα pavé σε σχήμα Χ.

Το άψογο σχέδιο των κομματιών «Reversible» δημιουργεί διπλό εφέ, καθώς τόσο το μενταγιόν όσο και το δαχτυλίδι περιλαμβάνουν στο κέντρο ένα μεγάλο δίσκο με κρύσταλλα pavé, που από τη μία πλευρά είναι γαλάζια και από την άλλη ροζ. Αυτή η πρωτότυπη σειρά διευρύνει τις επιλογές όσον αφορά τη χρήση των αξεσουάρ, όπως και η συλλογή από γούρια που χαρίζουν προσωπικό στυλ στα βραχιόλια και στα κολιέ. Για όσες προτιμούν κάτι ξεχωριστό, το μενταγιόν «Heart» είναι το ιδανικό βασικό στοιχείο για να συνδυαστούν χαριτωμένα γούρια.

Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν πολλά ελκυστικά σχέδια, όπως η κλειδοθήκη σε σχήμα λουλουδιού που είναι διακοσμημένη με ένα κρυστάλλινο λουλούδι-γούρι, και η θήκη για iPhone σε απαλές μωβ και ροζ αποχρώσεις και αστραφτερή λωρίδα από Crystal Mesh. Το κομψό και γεμάτο θηλυκότητα γούρι τσάντας «Reality» προσθέτει μια πινελιά λάμψης και χαράς.

Η Swarovski προσφέρει την υπέροχη Πεταλούδα με πέτρες, Violet από πολυεδρικό κρύσταλλο. Τα φτερά αυτού του ρομαντικού κομματιού είναι διακοσμημένα με κρυστάλλινες κουκκίδες προσδίδοντας ένα φινετσάτο και εντυπωσιακό φινίρισμα και τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη μοδάτη λιλά απόχρωση.

Το κομμάτι Νούφαρο, Rosaline ολοκληρώνει αυτή την αναπαράσταση της Φύσης με θηλυκότητα και φινέτσα, χάρη στα υπέροχα φιλοτεχνημένα πέταλά του. Η ακαταμάχητη και γοητευτική έκφραση του κομματιού «Red Roses for You Kris Bear» το καθιστά ένα από τα πιο τρυφερά δώρα.

Η Swarovski παρουσιάζει για τη Γιορτή της Μητέρας μια σειρά από εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τις διακριτικές αποχρώσεις και τις ρετρό πινελιές της συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012.

«RAGTIME» – κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και βραχιόλι
Το κολιέ, τα σκουλαρίκια, το δαχτυλίδι και το βραχιόλι περιλαμβάνουν κύκλους με διαφανή κρύσταλλα pavé σε διαφορετικά μεγέθη με επιμετάλλωση ροδίου.

«ROSETTE» – κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και βραχιόλι

Επίχρυσο κολιέ με δύο σειρές από κρύσταλλα με χρωματική διαβάθμιση, από Pacific Opal έως Violet, σε παλ ροζ κορδέλα. Ασορτί κρεμαστά σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και βραχιόλι.

«PHOEBE» – μενταγιόν
Μενταγιόν με επιμετάλλωση ροδίου, κρύσταλλο σε σχήμα σταγόνας σε απόχρωση Light Azore Moonlight με δέσιμο από κρύσταλλα pavé.

«RICE» – μενταγιόν και σκουλαρίκια

Μενταγιόν με διαφανή κρύσταλλα pavé σε σχήμα Χ και οβάλ κρύσταλλο σε απόχρωση Vintage Rose, σε αλυσίδα με επιμετάλλωση ροδίου. Ασορτί σκουλαρίκια με κρεμαστό κρύσταλλο Vintage Rose σε σχήμα αχλαδιού.

«REVERSIBLE» – μενταγιόν και δαχτυλίδι
Το μενταγιόν και το δαχτυλίδι περιλαμβάνουν έναν περιστρεφόμενο δίσκο διακοσμημένο με κρύσταλλα pavé απόχρωσης Light Rose στη μία πλευρά και κρύσταλλα απόχρωσης Aquamarine στην άλλη πλευρά. Ο δίσκος περιβάλλεται από πλαίσιο με διαφανή κρύσταλλα pavé. Η αλυσίδα και το δαχτυλίδι έχουν επιμετάλλωση ροδίου.

«MEDAL MUM» – γούρι
Κονκάρδα με επιμετάλλωση ροδίου και χαραγμένη τη λέξη «Mum», διακοσμημένη με κρυστάλλινη καρδιά σε απόχρωση Light Siam, που αστράφτει και στις δύο πλευρές της.

«THANK YOU SPIN MESSAGE» – γούρι
Γούρι σε σχήμα περιστρεφόμενου δίσκου με επιμετάλλωση ροδίου, όπου υπάρχει χαραγμένη η λέξη «THANK» στη μία πλευρά και η λέξη «YOU» στην άλλη.

«HEART» – Μενταγιόν – βάση για γούρια
Μενταγιόν με επιμετάλλωση ροδίου που περιλαμβάνει μια καρδιά διακοσμημένη με διαφανή κρύσταλλα pavé.

«ROBIN» – κλειδοθήκη
Κλειδοθήκη σε σχήμα λουλουδιού από ανοιχτό ροζ μαλακό δέρμα με γούρι σε σχήμα λουλουδιού από κρύσταλλο απόχρωσης Aurora Boreale.

«PLAYTIME» – θήκη για iPhone 4
Θήκη από μαλακό βιολετί δέρμα διακοσμημένη με λωρίδα Crystal Mesh σε απόχρωση Violet Diamond Touch Light.

«REALITY» – γούρι τσάντας

Γούρι τσάντας με κρυστάλλινη καρδιά και λουλούδι σε απόχρωση Aurora Boreale και κονκάρδα με το σχέδιο Swanflower.

«ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ VIOLET» – αγαλματίδιο

Πεταλούδα από πολυεδρικό κρύσταλλο σε απόχρωση Violet, με φτερά διακοσμημένα με κρυστάλλινες πέτρες σε απόχρωση Tanzanite, Amethyst και Purple Velvet.

«ΝΟΥΦΑΡΟ», ROSALINE – αγαλματίδιο

Νούφαρο με φύλλα από κρύσταλλο σε απόχρωση Rosaline και Crystal με επικάλυψη Crystal Moonlight, κέντρο από κρύσταλλο απόχρωσης Jonquil και άνθος από κρύσταλλο σε απόχρωση Light Topaz.

«RED ROSES FOR YOU KRIS BEAR» – αγαλματίδιο

Kris Bear από διαφανές κρύσταλλο με μάτια και μύτη από κρύσταλλο Jet και μπουκέτο τριαντάφυλλα από κρύσταλλο σε απόχρωση Bordeaux με μεταλλικούς μίσχους.