Η προπονήτρια των διασημοτήτων, Μάγκντα Πενπίκα, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τα μυστικά των Άνιστον, Καρντάσιαν και Μπλέικ Λάιβλι.

Η πιο αγαπημένη πελάτισσα της Μάγκντα είναι η Τζένιφερ Άνιστον. Η ίδια τονίζει:

«Με την Τζεν, συνήθως προτιμάμε την γιόγκα σε ροή, που θυμίζει αρκετά την Ashtanga, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες στάσεις και πιο γρήγορες και δυναμικές κινήσεις. Μετά το πρόγραμμα γιόγκα, κάνουμε ασκήσεις που συνδυάζουν και την τόνωση και μερικές στάσεις γιόγκα.

Για παράδειγμα, εκτελούμε οκτώ επαναλήψεις από άρσεις ποδιών, βαθιά καθίσματα ή πουσάπς και αμέσως μετά πραγματοποιούμε μια στάση γιόγκα για 30 δευτερόλεπτα.

Τελειώνουμε το πρόγραμμά μας με 15λεπτες ασκήσεις για την κοιλιά (χρησιμοποίησε μια πετσέτα και προσπάθησε να σηκώνεσαι με τη βοήθειά της) και διατάσεις. Η γιόγκα λαμβάνει χώρα κάθε δεύτερη μέρα, ενώ πριν το πρόγραμμά μας, τρέχουμε!»

Τώρα, αν θέλεις να αποκτήσεις τα δυνατά μπράτσα της Άνιστον, αρκούν μερικές πιέσεις και κάμψεις τρικεφάλων σε γρήγορο ρυθμό για να αποκτήσεις λεπτά χέρια.

Όμως και η Μπλέικ Λάιβλι που είναι ξακουστή για τα τέλεια πόδια της, είναι πελάτισσα της Πενπίκα. Για να αποκτήσεις πόδια σαν της Μπλέικ, η Μάγκντα προτείνει:

«Για να αποκτήσεις άκρα σαν της Μπλέικ, επίλεξε δυναμικές ασκήσεις για τα πόδια, όπως οι λάνσεις, τα βαθιά καθίσματα (με τα πόδια στο πλάι ή μπροστά σε μπάρα μπαλέτου), το στεπ αλλά και αναπηδήσεις με λαστιχάκι όπως κάναμε όταν ήμασταν μικρές».

Τελευταία και καλύτερη, η Κιμ Καρντάσιαν η οποία όπως αποκαλύπτει η προπονήτρια της, δουλεύει πάρα πολύ για να διατηρεί τις καμπύλες της σε φόρμα.

«Για τις καμπύλες της Κιμ, προσπάθησε να κάνεις πολλές ασκήσεις αεροβικής και ενδυνάμωσης όπως είναι και η προπόνηση πάνω σε Power Plate».

Η Κιμ γυμνάζεται τουλάχιστον δύο φορές την μέρα ξεκινώντας από το πρωί με τρέξιμο και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης μέχρι και το βράδυ με χαλαρωτικό και συσφικτικό πιλάτες.

Πηγή: womenonly.gr