Η La’Tecia Thomas είναι plus-size model και θέλησε να δείξει πόσο πολύ μπορεί το photoshop να αλλάξει το σώμα μίας γυναίκας.

Τι έκανε; Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στα αριστερά τη ρετουσαρισμένη εκδοχή της και στα δεξιά πώς είναι στην πραγματικότητα.

Για την ίδια, το σώμα της υπέστη τόσο πολύ ρετούς που η ίδια δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει. «Αυτό που βλέπετε στο Διαδίκτυο, δεν είναι πάντα αλήθεια» έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από την φωτογραφία.

lateciat9

Το 26χρονο μοντέλο από την Μελβούρνη, που ζει στο Λος Άντζελες, θεωρεί ότι οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν έναν ψεύτικο κόσμο με ψυχώσεις και ανθρώπους ανικανοποίητους.

«Ό,τι βλέπετε στο διαδίκτυο ή στα μίντια δεν είναι πάντοτε εντελώς αληθινό. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια στιγμή: η μία, όμως είναι εμφανώς ρετουσαρισμένη, ενώ η άλλη, όχι. (…) Όταν είδα την αριστερή φωτογραφία σκέφτηκα “Πώς στο καλό μπορεί να είμαι εγώ αυτή;”.  Πιστεύω ότι τα μεγάλα μου μπράτσα, η κυτταρίτιδα που έχω, τα βαθουλώματα στους γλουτούς δείχνουν μια χαρά στην φωτογραφία χωρίς το ρετούς. Δεν μπορώ να έχω πάντα τον έλεγχο στο τι κάνουν οι άλλοι στις φωτογραφίες μου, αλλά αυτές που δημοσιεύω εγώ, θέλω να είναι αληθινές. Πιστεύω ότι και οι δύο φωτογραφίες είναι όμορφες» γράφει σύμφωνα με την Daily Mail.

lateciat7

Το μοντέλο θέλει με αυτόν τον τρόπο να περάσει το δικό του μήνυμα «Δεν χρειάζεται να είσαι “κάπως” για να σε εκτιμούν, να ξέρεις ότι αξίζεις» σημειώνει.

lateciat2 lateciat3 lateciat4 lateciat5 lateciat6 lateciat8