Ναι, ξέρουμε! Λεφτά δεν υπάρχουν! Αν υπήρχαν όμως, μπορεί να τα ξοδεύατε εκεί! Στα καλύτερα νέα spa που εγκαινιάστηκαν σε ξενοδοχεία του Παρισιού και του Μαϊάμι. Και, εδώ που τα λέμε, ακόμη και στις χειρότερες εποχές, έχουμε πάντα το δικαίωμα να ονειρευόμαστε! Μπορεί κάποτε να αφεθούμε στα χέρια των αισθητικών, για μια αναζωογονητική θεραπεία!

Το φημισμένο ξενοδοχείο Fontainebleau στο Μαϊάμι, ανακαινίστηκε και πλέον διαθέτει τρία νέα εσιατόρια και ένα από τα μεγαλύτερας και πολυτελέστερα spa στον κόσμο. Έχει 30 αίθουσες περιποίησης με θέα στη θάλασσα και μια λαχαταριστή πισίνα με πράσινα πλακάκια.

Νέο spa διαθέτει και το Le Bristol του Παρισιού. Το ξενοδοχείο, όπου γυρίστηκε η πιο πρόσφατη ταινία του Γούντι Άλεν, «Μεσάνυχτα στο Παρίσι». Το spa είναι διακοσμημένο στο χρώμα της άμμου και όσοι έχουν την τύχη να το επισκεφθούν, θα απολαύσουν θεραπείες για όλο το σώμα, με την υπογραφή της La Prairie.

Το Mandarin Oriental, του Παρισιού δικαιώνει το όνομά του και στο spa. Οι χώροι του είναι διακοσμημένοι με λουλούδια origami και το πάτωμα είναι στρωμένο με μωσαϊκό που το στολίζουν πεταλούδες. Η μαγεία συνεχίζεται στο χώρο της πισίνας. Στους τοίχους προβάλλονται εικόνες από την Άπω Ανατολή που συνδυάζονται με την ανάλογη μουσική. Αυτό το spa είναι ιδανικό για ζευγάρια!