Οι οκτώ συνήθειες ενός τέλειου συντρόφου και πατέρα

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις τον καλύτερο σύντροφο στο πλευρό σου


ΓΥΝΑΙΚΑ
10:09
07/09/2017
Οι οκτώ συνήθειες ενός τέλειου συντρόφου και πατέρα
9
loading

Όταν λέμε τέλειο, εννοούμε εκείνον ο οποίος πασχίζει για το καλύτερο. Που δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την οικογένεια και τα όποια λάθη του είναι ακούσια. Πώς όμως θα καταλάβεις ότι τελικά έχεις έναν τέτοιο σύντροφο στο πλευρό σου;

 • Είναι εργατικός, χωρίς όμως να παραμελεί την οικογένειά του. Και αν τα φέρει έτσι η ζωή και μείνει χωρίς δουλειά, δίνει τα πάντα για να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, όχι μόνο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά και επειδή του αρέσει να είναι παραγωγικός.
 • Δεν είναι σπάταλος, δεν κάνει δηλαδή πολλά αχρείαστα έξοδα και έχει αντίληψη ότι η εποχή είναι δύσκολη και προτεραιότητά του είναι η ευημερία της οικογένειας και όχι η προσωπική του καλοπέραση.
 • Ακόμα κι αν δεν πιάνουν τα χέρια του, είναι πρόθυμος να μάθει νέες δεξιότητες για να προσφέρει περαιτέρω στο σπίτι. Δεν ψάχνει δηλαδή την εύκολη λύση.
 • Δε σας παραμελεί με την πάροδο των χρόνων, ούτε σας δείχνει ότι είσαστε λιγότερο ποθητή την περίοδο της εγκυμοσύνης. Φροντίζει, με άλλα λόγια, να σας δείχνει την αγάπη του με τον τρόπο του.
 • Βλέποντας ότι κουράζεστε απίστευτα πολύ με τις πλείστες όσες υποχρεώσεις εντός κι εκτός σπιτιού, είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και δεν περιμένει να του το ζητάτε εσείς.
 • Είναι ψύχραιμος στα δύσκολα και έχει τον τρόπο να σας αποσυμπιέσει από το άγχος που νιώθετε. Είναι πολύ σημαντικό να τον υπολογίζετε ως στήριγμά σας όταν έχετε «πελαγώσει».
 • Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του τέλειου συντρόφου είναι ότι τον θαυμάζετε για το μυαλό του, τις ιδέες του, για όλα όσα πρεσβεύει τέλος πάντων, και αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς του τον κάνουν να φαντάζει στο μυαλό σας ως πρότυπο προς μίμηση για το παιδί.
 • Τέλος, έχει ενεργό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού και δεν τα αφήνει όλα πάνω σας, με τη δικαιολογία ότι τα ξέρετε καλύτερα και δεν τον έχετε ανάγκη.

Περισσότερα θέματα για γονείς και παιδιά στο mother.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Βασίλειος ο Β’

  Το σημαντικότερο είναι να ξέρει η γυναίκα τη θέση της πού είναι λίγο πιο κάτω από τον άνδρα ώστε να τον υπακούει και να τον σέβεται και να μην υπάρχουν εντάσεις για το παραμικρό.

 2. avatar Μμμ

  Τίποτα απο τα παραπάνω,άνδρες πασάδες.

 3. avatar Όχι μη

  Περιμένω και το ανάλογο κείμενο για την γυναίκα.... θα γελάσουμε πολύ

 4. avatar GiannisAGiannis

  Ανοησίες τις οποίες πρεσβέβουν ρομαντικές κωμωδίες και χαζές οικογενειακές σειρές, κυρίως Αμερικάνικες.

  1. avatar Αχ….

   Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.

 5. avatar Αχ….

  Που θα βρούμε έναν τέτοιο.... Αυτά πρέπει να είναι αμοιβαία. Που είστε ρε παιδιά;;; Κουράστηκα να ψάχνω...

  1. avatar yjuyj

   ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΧΕΧΕ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΟΡΜΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ...

 6. avatar etsi

  έτσι, ο πρίγκιπας κορίτσια , ο τέλειος άντρας. Ρε πάτε καλά; Άνθρωποι είναι και οι άντρες, γιατί τους διαχωρίζετε; Όταν βάζεις σε ένα σπίτι 2 διαφορετικές προσωπικότητες θα υπάρξουν όλες οι καταστάσεις, όχι μόνο αγάπη και ρομάντζο. Δεν έχετε ιδέα από διαπροσωπικές σχέσεις.

  1. avatar Αχ….

   Δεν είπαμε το αντίθετο....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει