Τη μοναδική γνώση και εμπειρία του ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξε η Hyatt στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο Asian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Hyatt Regency θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και όχι μόνο στις αρχές Δεκεμβρίου 2011 με μοναδικές θεραπείες χαλάρωσης οι οποίες υπηρετούν τα διεθνή υψηλά standards ποιότητας της Hyatt.

Η νέα συνεργασία του ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά, την ηγετική θέση που κατέχει ο όμιλος στις υπηρεσίες spa στην Ελλάδα καθώς συνεργάζεται πλέον με τρεις από τις μεγαλύτερες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες: την Hyatt, την InterContinental και τη Starwood.

Παράλληλα, ένα ακόμα Asian Spa City Retreat άνοιξε τις πόρτες του στην Αθήνα, στα Βόρεια Προάστια, στη Νέα Φιλοθέη, στην οδό Καποδιστρίου 42.

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες spa στην Ελληνική αγορά.

Δραστηριοποιείται με επιτυχία και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε διεθνούς εμβέλειας ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς (Σπέτσες, Κέρκυρα και Σαντορίνη).

Τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι η πολυετής επαγγελματική εμπειρία των στελεχών του και το υψηλό επίπεδο στην ποιότητα των παρεχόμενων θεραπειών.

Ο όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, παραμένοντας πιστός στην πελατοκεντρική του φιλοσοφία, έχει ως στόχο την παροχή μιας ξεχωριστής και προσωποποιημένης εμπειρίας spa σε κάθε πελάτη με υψηλά standard ποιότητας και επαγγελματισμού.