Το B.U., το άρωμα της απόλυτης προσωπικής έκφρασης,  σε συνεργασία με τον Sfera 102,2 παρουσιάζουν σε ένα διαφορετικό B.U. Golden Kiss Live Radio με την Γιώτα Τσιμπρικίδου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το απόλυτο Pop Icon Βαγγέλη Κακουριώτη στο Hondos Center Γλυφάδας (Αγίου Κωνσταντίνου 2).

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα είναι εκεί για να τον γνωρίσεις από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί σου και να υπογράψει τις συσκευασίες του αρώματος B.U. Golden Kiss αλλά και των B.U. Gift sets, χαρίζοντας σου το χρυσό φιλί.

Παράλληλα, η ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου θα παρουσιάσει ένα live radio show – από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα – μεταφέροντας στους ακροατές του Sfera 102,2 τον παλμό του event και φυσικά θα μιλήσει με τον Βαγγέλη Κακουριώτη ζωντανά στον αέρα του ραδιοφώνου.

Το B.U., μετά την επιτυχία «Χρυσό Φιλί», συνεχίζει την συνεργασία του με το Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records!

Αυτή την φορά «Γυρίζει Σελίδα» και γιορτάζει την μοναδικότητα  της κάθε νέας γυναίκας  όπως αυτή εκφράζεται και μέσα από τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος, το B.U.Golden Kiss, γιατί είναι ωραίο να έχεις την δυνατότητα να «γυρίζεις σελίδα» και να ξεκινάς κάθε σου μέρα με ένα Χρυσό φιλί όπως σου αξίζει.

buhondos2