Το αγαπημένο σου άρωμα μπορεί να σου φτιάξει στη στιγμή τη διάθεση, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που δεν κρατάει όσο θα ήθελες. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να κρατήσει πολύ περισσότερο!

Φρόντισέ το

Σε καμία δεν αρέσει να βλέπει το αγαπημένο της μπουκαλάκι να τελειώνει σιγά-σιγά και για τον λόγο αυτό πρέπει να το φροντίσεις.  Αν θέλεις το άρωμα σου να διατηρηθεί, μην το αφήνεις εκτεθειμένο στη ζέστη ή την υγρασία, αφού έτσι θα αλλοιωθεί το άρωμα αλλά και η ποιότητά του. Κράτησέ το μακριά από το φως και βρες ένα σημείο που θα το έχεις μέσα στο δωμάτιό σου. Το καλύτερο σημείο είναι σε κάποιο συρτάρι στο δωμάτιό σου. Για την τσάντα σου μπορείς να πάρεις μια μικρή συσκευασία που θα την έχεις πάντα μαζί σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις αλλοιώσεις του αγαπημένου σου αρώματος.

Προσοχή στο μπάνιο

Αν δεν έχει θέμα ο χώρος του μπάνιου σου με τους υδρατμούς, τότε μπορείς να το έχεις και στο μπάνιο σου, αλλά και στο ψυγείο ακόμη για να διατηρεί τις νότες του και να μην αλλοιωθεί το άρωμά του. Και κάποιες άλλες ιδέες για να απολαύσεις το άρωμά σου για πολύ περισσότερο, χρησιμοποιώντας λιγότερο. Πριν ψεκάσεις με το άρωμά σου, άπλωσε στο δέρμα σου, στα σημεία που θα το ψεκάσεις λίγη λοσιόν χωρίς άρωμα, για να «κάτσει» καλύτερα το άρωμα σου. Αν πάλι δεν έχεις σκοπό να το απλώσεις σε συγκεκριμένα σημεία, δεν έχεις παρά να το ψεκάσεις απευθείας στο δέρμα σου μετά το ντους, οπότε να «κάτσει» καλύτερα στο νωπό σου δέρμα. Μην το τρίβεις επάνω στο δέρμα σου απλά άπλωσε το χωρίς να το παρακάνεις, δεν χρειάζεται να αδειάσεις όλο το μπουκάλι για να μυρίζει ωραία το άρωμά σου.  Τα σημεία που πρέπει να το απλώσεις είναι ο λαιμός, στους καρπούς των χεριών σου και πίσω από τα αυτιά. Πηγή: womenonly.gr