Για πολλές γυναίκες, το όνειρο της απόκτησης οικογένειας αρχίζει από πολύ νωρίς. Για την LeeAnne Hodges αυτό που ήρθε πολύ νωρίς, στα 18 της, ήταν η ιατρική γνωμάτευση πως δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά.

Οι γιατροί είπαν στη νεαρή από τη Βρετανία πως λόγω της ενδομητρίωσης από την οποία έπασχε δεν είχε τη δυνατότητα να συλλάβει, νέα που έκαναν τη 18χρονη να καταρρεύσει.

Ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα κι ενώ προσπαθούσε να συνηθίσει στην ιδέα πως δεν θα κατάφερνε να κυοφορήσει τα παιδιά της, η ζωή της είχε μια εντελώς αναπάντεχη εξέλιξη: η LeeAnne έμαθε πως ήταν… έγκυος!

«Είχα πολλές ναυτίες, χρειάστηκε να νοσηλευτώ, έκανα εμετούς κάθε μέρα μέχρι τη γέννηση της Shinae», αφηγείται η μητέρα στη Daily Mail. «Ήταν το θαυματάκι μου», εξηγεί. Οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν πως δεν θα έπρεπε να περιμένει άλλο τέτοιο θαύμα.

Αλλά εκείνη είχε προφανώς μπει στην… αμαξοστοιχία της τεκνοποίησης που της επεφύλασσε πολλά ακόμα «βαγόνια».

«Είχα αρχίσει να το παίρνω απόφαση πως δεν θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά δύο μήνες αργότερα ανακάλυψα και πάλι πως ήμουν έγκυος», συνεχίζει.  Κι έτσι ήρθε στον κόσμο ο Alex.

Και πάλι οι γιατροί της είπαν να μην ελπίζει σε συνέχεια λόγω της κατάστασή της, ωστόσο λίγο αργότερα είχε φτάσει η ώρα για το τρίτο της παιδί! Μετά τον Joey η τρίτεκνη πια μητέρα και ο σύζυγός της είχαν μια πολλή γεμάτη ζωή. Ωστόσο ακολουθούσε συνέχεια και παρά τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης, δέκα μήνες αργότερα η LeeAnne ανακάλυψε και πάλι πως ήταν έγκυος.

Ο γιατρός της τής είπε πως πιθανότατα ήταν μια πολύ γόνιμη γυναίκα με τόσα οιστρογόνα που μπορούσαν να «ξεπεράσουν» ακόμα και το πρόβλημα της ενδομητρίωσης.

Κι έτσι ήρθαν ακόμα δύο παιδιά, ποιος να το’ λεγε στην τρομαγμένη 18χρονη που μάθαινε λίγα χρόνια πριν πως δεν θα μπορούσε να κυοφορήσει ποτέ…

oadua2 oadua3 oadua4