Θετή μητέρα εγκατέλειψε το μωρό γιατί «δεν ήταν αυτό που φανταζόταν»

Το μωράκι με τη σπάνια γενετική πάθηση που επέστρεψε και πάλι στη μαμά του


ΓΥΝΑΙΚΑ
15:31
06/06/2016
Θετή μητέρα εγκατέλειψε το μωρό γιατί «δεν ήταν αυτό που φανταζόταν»
3
loading

Αυτό το 5 μηνών κοριτσάκι, η Abigail Lynn, υποτίθεται ότι τώρα θα ζούσε με τους θετούς γονείς της αλλά αντίθετα ζει και πάλι με τη βιολογική της μητέρα στη Φλόριντα.

Η Abigail Lynn γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, ένα σύνδρομο, στις 11 Ιανουαρίου του 2016. Λόγω αυτής της γενετικής κατάστασης, η οποία οδήγησε στην υπανάπτυξη ορισμένων δομών του προσώπου της, η θετή μητέρα της την εγκατέλειψε και έφυγε από το νοσοκομείο μόλις την είδε υποστηρίζοντας ότι η Abigail δεν ήταν το μωρό που φανταζόταν. Το μωρό τώρα επέστρεψε στη βιολογική του μητέρα η οποία αναφέρει ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα ζούσε χωρίς αυτήν.

mamamoro2

«Πέρασα σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης μου σχεδιάζοντας να δώσω την Abigail για υιοθεσία» εξηγεί η βιολογική μητέρα της και προσθέτει: «Γεννήθηκε με ένα σύνδρομο, προς έκπληξη μας ενώ δεν είχε ανιχνευθεί στην αμνιοκέντηση ή στο υπερηχογράφημα. Όταν γεννήθηκε η θετή μητέρα της που είχε αναλάβει την υιοθεσία, έφυγε κλαίγοντας από το νοσοκομείο λέγοντας πόσο παραμορφωμένο είναι και δεν ξανάκουσα τίποτα από αυτήν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν γραφτό να μείνει σε μένα».

mamamoro3

Η γυναίκα είχε αποφασίσει να δώσει το κοριτσάκι για υιοθεσία καθώς είχε ήδη μια κόρη 18 ετών και όπως αναφέρει δεν ήταν σε θέση να μεγαλώσει αυτό το παιδί καθώς και ο πατέρας του ήταν εξαφανισμένος ενώ η ίδια ζούσε σε ένα μικρό λυόμενο. Παρά το σπάνιο σύνδρομο με το οποίο γεννήθηκε, αυτό σύμφωνα με τους γιατρούς δε θα την εμποδίσει να έχει μια φυσιολογική ζωή, ήταν όμως κάτι που δεν μπορούσαν να χειριστούν οι θετοί της γονείς. Τώρα η μητέρα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και αναφέρει ότι συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την όμορφη κόρη της.

mamamoro4 mamamoro5 mamamoro6 mamamoro7 mamamoro8 mamamoro9 mamamoro1

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΑΧ ΒΑΧ!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΦΤΩΧΗ ΣΕ ΛΥΟΜΕΝΟ, ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΑΝΑ, ΦΟΥΛ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥ, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ Ή ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ... Α ΡΕ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΤΙ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ Η ΜΟΙΡΑ..?

  2. avatar Μογλης

    ...μέχρι να παει σχολείο κ να άρχισει το μπουλινγκ απο τα @@@@παιδα

  3. avatar niaki34

    ΌΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει