Η περιποίηση των άκρων αποκαλύπτει με την πρώτη ματιά την φροντίδα που δίνουμε για την εξωτερική μας εμφάνιση. Η εικόνα των περιποιημένων αλλά και υγειών άκρων κερδίζει πάντα τις πρώτες εντυπώσεις! Η περιποίηση των νυχιών κρίνεται απολύτως απαραίτητη διότι τα νύχια ταλαιπωρούνται καθημερινά ακόμα και από το συχνό πλύσιμο με νερό και τα καθαριστικά έντονης δράσης, έτσι γίνονται πιο ευάλωτα σε μολύνσεις (π.χ μυκητιάσεις) και διάφορες άλλες ανωμαλίες των νυχιών. Η σειρά αποτελείται από δύο προϊόντα και συμπληρώνεται παράλληλα με την χρήση της κρέμας χεριών ρόδι.

Στυλό Αφαίρεσης Επωνυχίων

jkgg01 Περιποιείται, μαλακώνει και αφαιρεί τα επωνύχια. Περιέχει έλαιο από σπόρους ροδιού, έλαιο jojoba, αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα καλέντουλας. Χρήση: Τοποθετήστε το προϊόν στα επωνύχια και αφήστε να δράσει μερικά λεπτά. Έπειτα σπρώξτε με την άκρη του στυλό τα επωνύχια προς τα πίσω.

Στυλό περιποίησης νυχιών

jkgg02 Προστατεύει και περιποιείται εντατικά τα νύχια και το δέρμα γύρω από τα νύχια με την ειδική του φόρμουλα η οποία περιέχει αναζωογονητικό βιολογικό λάδι ροδιού, μελισσοκέρι, βούτυρο καρυτέ (shea butter) και εκχύλισμα χαμομηλιού. Χρήση: Στρίψτε την άκρη του στυλό περιποίησης νυχιών και απλώστε το προϊόν σε νύχια και δέρμα (περιμετρικά του νυχιού). Για πιο βαθιά ενυδάτωση κάντε μετά την εφαρμογή ένα απαλό μασάζ στα νύχια. Με την χρήση των προϊόντων ξετυλίγεται ένα μπουκέτο αρωμάτων το οποίο σας τυλίγει και διεγείρει τις αισθήσεις σας. Πιστοποιημένα φυσική φροντίδα του δέρματος, δερματολογικά ελεγμένο για την ανεκτικότητα του δέρματος. Χωρίς συνθετικά συντηρητικά, αρώματα, χρωστικές ουσίες, και πρώτες ύλες που προέρχονται από ορυκτέλαια. Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE logo Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων. FACEBOOKwww.facebook.com/Weleda.Greece   twitter.com/WeledaGreece   www.weleda.gr ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε. Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη, Τηλ.:+30 2310856233, Φαξ: +30 2310821216 [email protected] www.elovari.gr