Όταν μπορείς να μετατρέψεις μία βαρετή δουλειά από αγγαρεία σε πραγματική διασκέδαση, τότε γίνεσαι αυτόματα ο πιο ταιριαστός φίλος των διάσημων MINIONS! Αυτός είναι ο τζαμοκαθαριστής της Kärcher! Ο ιδανικός σύντροφος στο καθάρισμα όχι μόνο για τους αξιολάτρευτους αυτούς ήρωες, αλλά και για όλους εσάς που θέλετε ένα καινοτόμο και μοναδικό προϊόν που θα διευκολύνει αφάνταστα τον τρόπο που μέχρι σήμερα καθαρίζατε τις λείες επιφάνειες, τα τζάμια και τους καθρέφτες. tzamk03 Ο τζαμοκαθαριστής δεν είναι κατάλληλος μόνο για τα παράθυρα και τους καθρέφτες, αλλά και για δεκάδες ακόμα εφαρμογές όπως για παράδειγμα το ποτήρι νερό ή κρασί που χύθηκε στο πάτωμα, τα πλακάκια στο μπάνιο, τη ντουζιέρα, τις ανοξείδωτες επιφάνειες, τις βιτρίνες, τα κάδρα ακόμα και το τραπεζάκι στο σαλόνι ή την τραπεζαρία. tzamk02 Πάρτε στα χέρια σας το συντομότερο το μοναδικό αυτό προϊόν. Διαπιστώστε οι ίδιοι πώς ο τζαμοκαθαριστής θα κάνει να αστράψουν όχι μόνο κάθε είδους γυάλινες επιφάνειες αλλά και το χαμόγελο στα χείλη σας, αφού καθαρίζει γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά με τρία απλά βήματα:

  1. Ψεκάστε την επιφάνεια με το ειδικό απορρυπαντικό
  2. Καθαρίστε την επιφάνεια με το πανάκι απομακρύνοντας εύκολα ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά
  3. Αναρροφήστε το βρώμικο, πλέον, νερό από την επιφάνεια με τον τζαμοκαθαριστή. Η υγροποιημένη βρωμιά αναρροφάται αμέσως χωρίς να τρέχει ή στάζει και χωρίς να αφήνει σημάδια.

tzamk04 Λοιπόν; Εσείς, θα χαρίσετε στον εαυτό σας την ευκολία, την καθαριότητα και τη… διασκέδαση του τζαμοκαθαριστή; Τα MINIONS πάντως τον χαίρονται ήδη!

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher   Karcher Greece Karcher Greece www.karcher.gr Online shop