Στην ηλικία των 25 μόλις χρόνων, η Bethany Hamilton έχει ήδη καταφέρει τόσα πολλά, που οι περισσότεροι χρειάζονται μια ζωή. Η νεαρή, με καταγωγή από το Kauai της Χαβάη, μοιάζει σαν να γεννήθηκε πάνω σε μια ιστιοσανίδα όταν πολύ γρήγορα στη ζωή της ανακάλυψε την κλίση της στο σερφ με συμμετοχές σε πολλούς διαγωνισμούς. Η πορεία της ωστόσο «σκόνταψε» το 2003, όταν δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία. Κατάφερε και επέζησε, αλλά έχασε το αριστερό της χέρι. Οι περισσότεροι θα είχαν εγκαταλείψει το επικίνδυνο αυτό άθλημα και θα ήταν απλά ευγνώμονες που έχουν τη ζωή τους. Αλλά όχι η Bethany Hamilton.

Ένα μόλις μήνα μετά την επίθεση, ανέβηκε ξανά στην σανίδα του σερφ και ένα χρόνο μετά, κατάφερε και κέρδισε μέχρι και τίτλο σε διαγωνισμό! Το 2007, το δυναμικό κορίτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το σερφ και πλέον διανύει μια πορεία με τίτλους και επιτυχίες.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, η ίδια και ο σύζυγός της Adam Dirks «υποδέχτηκαν» το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι ονόματι Tobias.

Η ιστορία της εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που βλέπουν στο πρόσωπο της 25χρονης, τα αποτελέσματα της δύναμης της θέλησης.

koeproalsfm8 koeproalsfm1 koeproalsfm2 koeproalsfm3 koeproalsfm4 koeproalsfm5 koeproalsfm6 koeproalsfm7