Πρόκειται για μία πολύ εύκολη συνταγή. Προσέχουμε μόνο να μην είναι πολύ καυτό το φαγητό και μας «κόψει» το αυγό. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.

Υλικά

* 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μικρές μερίδες
* λίγο ελαιόλαδο
* 250 γρ. μανιτάρια
* 3-4 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης (βάζο)
* 3 κρόκοι αυγού
* 250 γρ. γιαούρτι
* 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
* 1 φλ. του καφέ κονιάκ
* αλατοπιπερο
* κάρρυ

Εκτέλεση

* Σωτάρουμε το κρέας στο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κονιάκ.
* Προσθέτουμε λίγο νερό και αλατοπιπερο και αφήνουμε να βράσει ελέγχοντας το να μην κολλήσει. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι ακόμη.
* Οταν βράσει ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και φροντίζουμε να μείνει με ελάχιστο ζουμί.
* Σε ένα μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με το γιαούρτι την μουστάρδα και το κάρυ. Ρίχνουμε λίγο απο το ζουμί του φαγητού και κατόπιν ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας.

Πηγή: greekmasa.gr