Κάποιες γυναίκες έχουν μια ντουλάπα γεμάτη με animal print στοιχεία. Κάποιες άλλες αρνούνται να το δοκιμάσουν γιατί το θεωρούν ξεπερασμένο. Το 2024 όμως ήρθε για να δικαιώσει τις πρώτες! Όλο και περισσότερες celebrities φορούν φέτος το animal print από πάνω έως κάτω, δίνοντας στις γυναίκες έμπνευση για το πώς να το φορέσουν και οι ίδιες.

Από την τελευταία εμφάνιση της Blake Lively στο NYFW με παλτό και καμπαρντίνα σε cow skin, μέχρι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το maxi leopard παλτό και το leopard καλσόν της, παρακάτω θα δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά animal print σύνολα με τα οποία εμφανίστηκαν οι σταρ. Κι επειδή σε αντίθεση με τις celebrities, οι κοινές θνητές δεν έχουμε personal stylist, προσθέσαμε και μερικά κομμάτια που μπορείτε να αγοράσετε για να εντάξετε το animal print στην ντουλάπα σας, ακόμη κι αν είστε πιστή οπαδός του μινιμαλισμού.

Cow skin από την Blake Lively

Στη New York Fashion Week, η Blake Lively μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων όταν εμφανίστηκε με cow skin καμπαρντίνα και φούστα στο show του οίκου Michael Kors. Το look της συζητήθηκε από όλους και εκείνη έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ.

Leopard και στρας από την Jennifer Lopez

Leopard mini φόρεμα και καλσόν με στρας. Αυτό το look της Jennifer Lopez αποτελεί φόρο τιμής στο κλασικό και αγαπημένο leopard print. Η ίδια ταίριαξε τέλεια το outfit της με μακιγιάζ σε καφέ τόνους, ενώ το look της είχε ξεκάθαρα mob wife vibes.

Leopard maxi φόρεμα από την Winnie Harlow

Η Winnie Harlow τιμήθηκε με το «Global Citizen Award» και για την εκδήλωση επέλεξε να φορέσει ένα στενό maxi leopard φόρεμα, το οποίο κάλυπτε όλο της το σώμα. Συνδύασε το φόρεμά της, που είχε κεντημένα τρισδιάστατα λουλούδια, με χρυσά αξεσουάρ, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα «δένει» το χρυσό με το leopard.

Leopard γούνα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κατά τη γνώμη μας, δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό κομμάτι στη γυναικεία ντουλάπα από μια μακριά leopard γούνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποστηρίζει τη γούνα στο έπακρο, ενώ το leopard καλσόν απογειώνει το look. Αυτό ήταν που είδαμε και πειστήκαμε ότι πρέπει να αγοράσουμε animal print καλσόν τώρα!

5 κομμάτια-κλειδιά για να εντάξετε το animal print

MAX&CO Ανοιξιάτικο και φθινοπωρινό παλτό «Tombola» €295 (με έκπτωση)

BSB Σεμιζιέ μίντι φόρεμα €64,50 (με έκπτωση)

Tsakiris Mallas Λεοπάρ μπαλαρίνες €59,95

Calzedonia Animal Print Διαφανές Καλσόν 30 Den €14,95

Ζώνη White leopard €14,31