Το 2024 είναι επιτέλους εδώ -και μαζί με αυτό, αμέτρητα «ins» και «outs» στο χώρο της ομορφιάς κατακλύζουν τα feeds μας στα social media. Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά θα είναι πάντα η κίνηση για μια νέα χρονιά, σηματοδοτώντας αβίαστα τη νέα εποχή με μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Ακόμη ένα «in» που εντοπίζεται στο feed κάποιων εκ των πιο επιδραστικών influencers; Μοναδικά γαλλικά μανικιούρ που κάθε άλλο παρά βαρετά είναι.

Οι A-listers, σύμφωνα με το Bustle, έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι το γαλλικό μανικιούρ είναι εκπληκτικά ευπροσάρμοστο. Πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο μοντέρνο, με ένα ιδιαίτερο twist που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Κομψή ταρταρούγα

Πάρτε παράδειγμα από celebrities όπως η Sydney Sweeney και ενσωματώστε το ατελείωτα κομψό, ουδέτερων τόνων σχέδιο ταρταρούγας στο επόμενο γαλλικό μανικιούρ σας.

Ροζ γαλλικό με φιόγκους

Αν η αισθητική του μπαλέτου με όλα τα ροζ είναι περισσότερο στα μέτρα σας, γιατί να μην συνδυάσετε ένα απαλό ροζ γαλλικό μανικιούρ με κομψές λεπτομέρειες από κορδέλα;

Glitter διαβάθμιση στα άκρα

Επειδή η παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποτελεί επισήμως παρελθόν, δεν σημαίνει ότι το μανικιούρ σας πρέπει να στερείται αστραφτερής λάμψης καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.

Αφηρημένες λεπτές γραμμές

Παρόμοια με το κομψό ασπρόμαυρο δέρμα μιας ζέβρας, αυτές οι αφηρημένες γαλλικές λεπτομέρειες λεπτών γραμμών έχουν μια κάποια λεπτή αγριάδα, ενώ εξακολουθούν να είναι διακριτικές.

Γαλλικό βανίλια

Μια πιο απαλή εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, τα γαλλικά νύχια βανίλιας χρησιμοποιούν μια υπόλευκη, κρεμώδη μπεζ απόχρωση βερνικιού στη θέση του πιο τυπικού φωτεινού λευκού χρώματος.

Εκτύπωση σκακιέρας

Νοσταλγικά και λίγο μοντέρνα, τα νύχια με σχέδιο σκακιέρας προσθέτουν και ζωντάνια στην εμφάνισή σας. Τυχαίνει, επίσης, να αποτελούν αγαπημένη επιλογή και της Gwen Stefani.

Μαύρο γαλλικό

Μια πολύ διακριτική επιλογή μανικιούρ για τις μινιμαλίστριες του κόσμου, οι μικροσκοπικές γαλλικές άκρες βαμμένες σε οποιοδήποτε χρώμα βερνικιού. Δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα -και κυρίως το μαύρο, λεπτό γαλλικό.

Νέον χρώμα

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα φωτεινό χρώμα; Αντικαταστήστε μια πιο παραδοσιακή απόχρωση λευκού βερνικιού νυχιών με μια ζωντανή neon γαλλική άκρη που είναι πολύχρωμη και εντυπωσιακή.