Όλα τα τρελά και παλαβά που έχει πιάσει η κάμερα των Google Maps από το 2005

Από γυμνούς ανθρώπους και… εξωγήινους μέχρι και επτασφράγιστα στρατιωτικά μυστικά


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
8:16
02/02/2018
Όλα τα τρελά και παλαβά που έχει πιάσει η κάμερα των Google Maps από το 2005
loading

Οι Χάρτες της Google έχουν αλλάξει τον κόσμο ήδη από τις 8 Φεβρουαρίου 2005, όταν και άρχισαν να καταγράφουν τους δρόμους του πλανήτη.

Μόνο που για να το κάνει αυτό, η Google έφτιαξε μια στρατιά από αυτοκίνητα με κάμερες που άρχισαν αναγκαστικά να μας παρακολουθούν για την εφαρμογή του Street View. Ήσουν έξω και έπλενες το αμάξι σου; Εκεί ήταν πιθανότατα και η Google.

Μόνο που για κάθε αθέλητη κατασκόπευση, μας έχει χαρίσει τέτοιες εικόνες που είμαστε έτοιμοι να τη συγχωρήσουμε.

Όπως, ας πούμε, όταν είδε στις αρχές της χρονιάς σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων το περιβόητο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο SR-72 των ΗΠΑ! Είναι δεν είναι αυτό, είχε γίνει τεράστια συζήτηση.

mghencj8

Και μετά υπάρχουν και όλες αυτές οι εικόνες ανθρώπων που θα ήθελαν στα σίγουρα να ξεχάσουν και αυτοί και εμείς. Όχι όμως όσοι αγαπούν τις θεωρίες συνωμοσίας. Πόσο κακός χαμός είχε γίνει, ας πούμε, όταν τα Google Maps βρήκαν μια εξωγήινη ύπαρξη σε μπαλκόνι της γαλλικής Νανσί;

googsjglmmaefsdd2

Ακόμα και ο ET χρειάζεται το πρωινό καφεδάκι του πριν ξεκινήσει τη μέρα. Εξαιτίας μάλιστα των παραπόνων του κόσμου, η εφαρμογή έχει λογοκρίνει πλέον την εικόνα και εμφανίζεται έτσι πια…

googsjglmmaefsdd3

Μεγάλη συζήτηση είχε γίνει επίσης και γι’ αυτή την εικόνα, στην οποία βλέπουμε έναν γυμνό άντρα μέσα σε ένα πορτμπαγκάζ. Ήταν όμηρος απαγωγής και το σκάει ή απολάμβανε απλώς κάποια διεστραμμένη σεξουαλική τελετουργία μέσα στο αμάξι του; Διαλέγετε και παίρνετε. Η Google έσπευσε πάντως να πιξελιάσει κι αυτή την εικόνα καλού-κακού.

googsjglmmaefsdd4

Μέσα σε όλα αυτά τα κωμικοτραγικά, η κάμερα της Google έχει πιάσει ακόμα και εγκλήματα στα πράσα. Όπως ένα παιδάκι που του την έπεσε μια συμμορία στην Ολλανδία για να του κλέψει το κινητό και το ποδήλατό του και τους τσάκωσε μετά η αστυνομία, αν και τέτοιες εικόνες δεν θα σας δείξουμε.

Θα σας δείξουμε όμως τον γυμνό λουόμενο που μπήκε σε μεγάλο κόπο για να θολώσει τελικά την εικόνα του η εφαρμογή!

googsjglmmaefsdd5

Δεν ήταν φυσικά ο μόνος γυμνιστής που τσάκωσε η Google. Τουναντίον!

googsjglmmaefsdd6

Ή το ζευγαράκι του Μάντσεστερ που έκανε σεξ στο καπό του αυτοκινήτου τους και ήταν τόσο απορροφημένοι που δεν είδαν καν το αμάξι της Google με τη θεόρατη κάμερα να περνά από μπροστά τους.

googsjglmmaefsdd7

Τόσες και άλλες τόσες αστείες εικόνες μας έχουν χαρίσει οι Χάρτες της Google, αλλάζοντας στην πορεία τον τρόπο που μετακινούμαστε…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει