Η πραγματικότητα είναι σκληρή

Αυτά τα σκίτσα την λένε ωμά


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
15:27
01/01/2016
Η πραγματικότητα είναι σκληρή
3
loading

fdjkghdsfgh1 fdjkghdsfgh2 fdjkghdsfgh3 fdjkghdsfgh4 fdjkghdsfgh5 fdjkghdsfgh6 fdjkghdsfgh7 fdjkghdsfgh8 fdjkghdsfgh9 fdjkghdsfgh10 fdjkghdsfgh11 fdjkghdsfgh12 fdjkghdsfgh13 fdjkghdsfgh14 fdjkghdsfgh15 fdjkghdsfgh16 fdjkghdsfgh17

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar savvas

  Πολυ ωραία σκίτσα αλλά πολλά από αυτά τέρμα ακραία...κάπου στην μεση βρίσκεται η αλήθεια ,για παράδειγμα χάνετε η μαγεία του να φτιάχνουν τα παιδια κουλουράκια αλλά στην ουσία κ η παρασκευη κουλουρακιων εξέλιξη αποτελούσε κ αυτό που στέρησε τα παιδιά από την βόλτα στην αλάνα κ από το σφαξιμο των γουρουνιών .Γι\'αυτό ας μην γινόμαστε ακραίοι ας κρατάμε στα πάντα μέτρο κ όλα θα βαίνουν καλά.

 2. avatar Stateless

  Αυτό με τα κινητά δεν ισχύει. Ξέρετε πόσες ώρες έτρωγα τη δεκαετία του 80 περιμένοντας στις ουρές για να πληρώσω λογαριασμούς? Κάθε βδομάδα τράπεζα! ΔΕΗ ΟΤΕ νερό στα κεντρικά! Εφορία! Βάλε και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Εφημερίδες και περιοδικά ή και ακόμα ραδιόφωνο και τηλεόραση! Internet on the go! Ποιος θυμάται πόσο καιρό έκανε να εμφανιστεί φιλμ? Πόσο? Χα χα χα χα χα! Ξεχάσατε μου φαίνεται!
  Τώρα όλα γίνονται στο λεπτό μέσα στο σπίτι με τους δικούς μας!

  1. avatar ..

   Ναι,ορισμενα ομως απο αυτα ειχαν τη δικια τους γλυκα κ ομορφα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει