Πίστευε ότι αγόρασε πισίνα για τον κήπο της αλλά αυτό που παρέλαβε την εξέπληξε

Οι αγορές μέσω ίντερνετ πάντα κρύβουν κινδύνους


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΠΑΡΑΞΕΝΑ
16:11
04/06/2019
Πίστευε ότι αγόρασε πισίνα για τον κήπο της αλλά αυτό που παρέλαβε την εξέπληξε
4
loading

Οι αγορές μέσω ίντερνετ είναι πλέον πάρα πολύ κοινές καθώς όλο και περισσότερος κόσμος εμπιστεύεται τα ηλεκτρονικά καταστήματα για τα ψώνια του. Οι αγορές μέσω διαδικτύου ωστόσο κρύβουν κινδύνους καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η φωτογραφία του προϊόντος δεν συμβαδίζει με αυτό που παραλαμβάνουμε.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν σκέτος εφιάλτης για τους Βρετανούς λόγω της ασυνήθιστης ζέστης που έκανε. Έτσι μία 40χρονη μητέρα δύο παιδιών σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να πάρει μία μεγάλη πισίνα κήπου για τα παιδιά της.

Έτσι, καθώς χάζευε σε ένα μαγαζί είδε μία πισίνα που θα ήταν ιδανική. Η Κλερ Σίνιορ ωστόσο δεν περίμενε ότι όταν θα παραλάμβανε το πακέτο της θα έμενε με το στόμα ανοικτό. Βέβαια θα μπορούσε να είχε υποψιαστεί κάτι από την τιμή καθώς κόστιζε μόλις 2 ευρώ.

Όταν έφτασε στο σπίτι, έβγαλε την πισίνα από το κουτί και παρατήρησε πως το μέγεθός της ήταν… όσο ένα παπούτσι.

«Την αγόρασα και δεν περίμενα ότι τελικά το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο διαφορετικό. Πίστευα ότι ήταν νορμάλ μεγέθους μέχρι που την άνοιξα. Τελικά βρήκα μία κανονική που ήταν αρκετά μεγάλη για να παίζουν τα μικρά», είπε η 40χρονη με ανακούφιση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Guest01062016

  Τελικά βρήκα στη Sun το περιστατικό και το διάβασα στα αγγλικά. Λέει ότι τελικά αγόρασε μια άλλη πισίνα σε κανονικές διαστάσεις για παιδιά...

 2. avatar Iouu

  Google translate κινοποιον πάρει ο χάρος ...

 3. avatar Αν διάβαζες !!

  Τελικά βρήκα μια κανονική πού ήταν αρκετά μεγάλη για νά παίζουν τα μικρά.

 4. avatar sesypos

  \"Όταν έφτασε στο σπίτι, έβγαλε την πισίνα από το κουτί και παρατήρησε πως το μέγεθός της ήταν… όσο ένα παπούτσι.\" & \"τελικά ήταν ερκετα μεγάλη για να παίζουν τα μικρά\". Ερώτηση: τί μέγεθος έχουν τα μικρά της κυρίας? Ούτε νεογέννητα χάμστερ δεν χωρανε σε ένα παπούτσι!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει