Ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας έκλεισε για καλοκαίρι

Η απόφαση που συζητήθηκε


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙMADE IN GREECE
20:27
25/07/2019
Ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας έκλεισε για καλοκαίρι
2
loading

Μία από τις πλέον απολαυστικές συνήθειες του καλοκαιριού είναι ο θερινός κινηματογράφος. Το δροσερό αεράκι, η ελευθερία της καλοκαιρινής νύχτας και το γεγονός ότι δεν είμαστε κλεισμένοι μέσα σε τέσσερις τοίχους καθιστούν τα θερινά σινεμά ανάμεσα στα must της καλοκαιρινής σεζόν.

Όπως όμως μετέδωσαν τα περισσότερα τοπικά sites της Καρδίτσας οι κάτοικοι της πόλης καθώς και οι ταξιδιώτες δεν θα μπορέσουν να χαρούν τις ταινίες τους κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι μιας και το θερινό σινεμά θα είναι κλειστό μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Όπως φαίνεται τα μπάνια του λαού, που είναι πολύ σημαντικά για όλους, δεν κράτησαν τους ιδιοκτήτες μακριά από τις διακοπές τους.

Το μήνυμα των υπευθύνων ήταν: «Ο Θερινός Κινηματογράφος κλείνει. Ραντεβού στις 22 Αυγούστου. Καλές διακοπές σε όλους». Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστη την απόφαση του κινηματογράφου να κλείσει λόγω θέρους.

(Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

    Ποιο το νόημα να έχεις θερινό κινηματογραφο που δουλευεξία 5 μήνες το χρόνο το πολύ και να κλείνεις τον εναν?

  2. avatar NRG

    Αν ειναι ιδιωτικός, δικαίωμά του να κλείνει όποτε θέλει. Αν τα εισιτήρια δέν είναι αρκετά σε σχέση με τα έξοδά του, σιγά μην κάτσει να πληρώνει από την τσέπη του. Αν είναι δημοτικός, τότε ας ζητήσουν εξηγήσεις από τον δήμαρχο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει