Μια γυναίκα αποκάλυψε στο διαδίκτυο, ότι βαθμολογεί κάθε φορά τον σύζυγό της όποτε κάνουν σεξ, ενώ του αφήνει φιλοδώρημα και μάλιστα έχει δημιουργήσει ειδικό λογαριασμό σε ιστοσελίδα για την επίδοση του.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα @sometimesmamayells, ανέφερε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε το άλλο της μισό και ότι παντρεύτηκαν σε ηλικία 19 ετών, ενώ έκτοτε είναι μαζί 12 χρόνια.

Ανέφερε λοιπόν, ότι πριν από μερικούς μήνες δημιούργησε λογαριασμό στο Venmo, ώστε να αξιολογήσει τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, με στόχο να γίνει καλύτερος. Μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο, που εκείνος διαβάζει τα σχόλια της και μένει άναυδος.

«Πριν από μερικούς μήνες του έφτιαξα ένα Venmo και του έδινα φιλοδώρημα και βαθμολογούσα την απόδοσή του», είπε εκείνη χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, η ιδέα της έφερε αποτέλεσμα, ενώ εκείνος διάβασε μερικά σχόλια, αναφέροντας: «”24 Ιανουαρίου, 5:00 π.μ. και είμαι ξύπνα. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θα μπορούσε να είναι”. Ουαο, μου έστειλες 5 δολάρια».

@sometimesmamayells

Yall are always asking if we ever argue. Absolutely! Sometimes it’s about serious stuff, but most times it’s about stupid stuff like this. #fyp #foryou #foryoupage #spouse #married #marriedlife #husband #wife #husbandandwife #relationship #couple

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

«”29 Ιανουαρίου, το ροντέο της κρεβατοκάμαρας”. Ω, περίμενε, παίρνω πέντε αστέρια», είπε σε άλλο σημείο εκείνος.

Πολλοί χρήστες έμειναν άφωνοι από την πρακτική του συγκεκριμένου ζευγαριού και εξέφρασαν σχετικές απορίες, ενώ μερικοί «σοκαρίστηκαν» από τις συχνές σεξουαλικές τους συνευρέσεις.

«Μακάρι να διατηρήσετε αυτή την ενέργεια» και «πώς βρίσκεται όρεξη και χρόνο για τόσο συχνό σεξ», ήταν μερικά χαρακτηριστικά σχόλια.