Στο πρώτο τους ραντεβού, της ζήτησε να μοιραστούν τον λογαριασμό. Η… ριψοκίνδυνη κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική, αλλά φαίνεται ότι στο τέλος απέδωσε, καθώς το ζευγάρι είναι σήμερα ακόμη μαζί.

Ο χρήστης του TikTok Robby, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @Thesephew στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές με το βίντεο των έξι δευτερολέπτων του από τότε που το δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα.

Ο ίδιος και η σύζυγός του χορεύουν στο κλιπ, αφήνοντας το συνοδευτικό λευκό κείμενο να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της πρώτης τους συνάντησης.

«Στο πρώτο μας ραντεβού της ζήτησα να μοιραστούμε τον λογαριασμό», έγραφε το μήνυμα. «Συμφώνησε, αλλά στη συνέχεια, αφού πληρώσαμε, πήρε το τηλέφωνό μου όταν ήμουν στην τουαλέτα και έστειλε με Venmo το μισό ποσό από τον λογαριασμό πίσω στον εαυτό της».

«Έγραψε: “Τα πραγματικά κορίτσια δεν μοιράζονται τον λογαριασμό”. Από τότε είμαστε μαζί».

Στην ενότητα των σχολίων του βίντεο, οι TikTokers τον κατακεραύνωσαν για την τακτική του στο πρώτο ραντεβού και την αξιοσημείωτη αντίδραση της γυναίκας του.

Ένας έγραψε: «Εγώ θα το είχα τελειώσει εκεί. Κυριολεκτικά διέπραξε απάτη και πήγατε σε δεύτερο ραντεβού».

«Μπα… το να ζητάς να μοιραστείς τον λογαριασμό είναι αξιολύπητο, το να πληρώνεις όλο τον λογαριασμό είναι ο σωστός τρόπος», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αυτό είναι απλά τρελό γενικά. Δεν υπάρχουν λόγια! Μπράβο σας που τα καταφέρατε, αλλά και πάλι τρελό!!!», παρατήρησε ένας άλλος σχολιαστής.

Άλλοι εξήραν την τόλμη της γυναίκας, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε στο βίντεο. «Την αγαπώ», έγραψε ένας.

Σε ένα επόμενο βίντεο, ο Robby απάντησε σε ορισμένες από τις επικρίσεις στο TikTok. «Δεν το είδα αυτό ως μια κίνηση με την οποία με χειραγωγούσε ή εμπεριείχε δόλο, το είδα ως μια γυναίκα που ξέρει την αξία της και ήταν οικονομικά υπεύθυνη», εξήγησε. «Γι’ αυτό υπήρξε και δεύτερο ραντεβού, γι’ αυτό την παντρεύτηκα».

@thesephew

Replying to @drunkuncle13 thats wifey material. #datingtips #datingadvice #wife

♬ original sound – TheRobbyShow

Συνιστά σε όλους τους άνδρες να προσπαθήσουν να μοιραστούν το λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού για να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

«Θα πρέπει πάντα να ζητάτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού, όχι επειδή πραγματικά θέλετε να μοιραστείτε τον λογαριασμό, αλλά επειδή το κριτήριό σας για μια κοπέλα είναι κάποια που θα πιέσει σε αυτό… Έτσι θα καταφέρετε να βρείτε μια έξυπνη κοπέλα”, υποστήριξε ο Robby.

Κάποιοι TikTokers δεν πείστηκαν. «Πρέπει με σεβασμό να διαφωνήσω. Πάντα ο άντρας είναι υπεύθυνος να πληρώσει για το πρώτο ραντεβού», σχολίασε κάποιος. Άλλος παρατήρησε ότι ο λογαριασμός είναι ένας καλός τρόπος για να τεστάρεις τον άλλον. «Και είδε τον κωδικό σου και μετά άρπαξε το τηλέφωνό σου στο πρώτο ραντεβού… Με παραξενεύει τόσο αυτό», ήταν ένα άλλο σχόλιο.