Τα Νούμερα κατάκτησαν για μια ακόμη Παρασκευή (2/12) τις καρδιές των τηλεθεατών. Η αλήθεια είναι πως η ΕΡΤ, όπως περιγράφει ένας χρήστης του Twitter, «βάζει τα γυαλιά στην ιδιωτική τηλεόραση», με τις φετινές της προτάσεις. Μια από αυτές «Τα Νούμερα» που έχουν κερδίσει το δικό τους κοινό, πανταχού παρόν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε Παρασκευή βράδυ.

Έτσι και το τελευταίο επεισόδιο κέρδισε μια θέση στα Trends του Twitter και δεκάδες εγκωμιαστικά tweets για όλους τους συντελεστές του.

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί αυτή η λατρεία δεν αποτυπώνεται στους πίνακες τηλεθέασης, αξίζει να τονιστεί πως η σειρά τα «Νούμερα» είναι στις 10 δημοφιλέστερες στη λίστα με τα προγράμματα που αυξάνουν περισσότερο τη θέαση στην ετεροχρονισμένη θέαση. Με πιο απλά λόγια, χιλιάδες είναι οι τηλεθεατές που επιλέγουν να δουν τα επεισόδια με την ησυχία τους μέσα από την πλατφόρμα του Ertflix.

Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Γι’ αυτό, όπως περιγράφει την πεμπτουσία της σειράς η ιστοσελίδα του Ertflix, ένας από τους χρήστες του Twitter παρατηρεί: «Δεν είναι σειρά, είναι εμπειρία»!

«Είχε λείψει κάτι αληθινά σουρεαλιστικό από την ελληνική TV. Είχαμε τα υπέροχα “Εγκλήματα” και το “Κάτω Παρτάλι”, αλλά τα “Νούμερα” είναι κάτι διαφορετικής λογικής αλλά με εξίσου ωραία τρέλα» σημειώνει κάποιος άλλος για το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Η ΕΡΤ έβαλε κανονικά τα γυαλιά στη ιδιωτική τηλεόραση φέτος, που αναλώθηκε σε πιο παλιακής λογικής σειρές. Δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα κάτι τόσο υπέροχα τρελό σαν τα “Νούμερα” στην ΕΡΤ» σχολιάζει κάποιος άλλος για τη σειρά του Φοίβου Δεληβοριά.

Ειδική μνεία επιφύλαξαν όμως οι τηλεθεατές και για τον μόνιμο Θανάση Αλευρά, που έχει κάνει σπριντ μιμήσεων στη σειρά, στα 11 επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά, μετά την Καίτη Γαρμπή, πλάι στην original Καίτη, ο ηθοποιός μπήκε στα τακούνια της Ελένης Φουρέιρα.