Η Καίτη Γαρμπή είναι μία από τις πιο αγαπητές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν «μασάει» τα λόγια του και πάντα υποστηρίζει το δίκαιο. Τις τελευταίες ώρες το όνομά της έγινε trend στο Twitter.

Η Καίτη Γαρμπή και η Μάρθα Φριντζήλα εισέβαλαν στα «Νούμερα» της ΕΡΤ, της Παρασκευής (18/11) και οι χρήστες την αποθέωσαν στα σχόλια τους από το πρώτο κιόλας λεπτό που εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με το σενάριο του επεισοδίου ο ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πάει το Φοίβο Δεληβοριά στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια…ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή. Ο Φοίβος λοιπόν καλεί την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.

Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης Αλευράς, μανιώδης fan των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών χρήζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) ανακαλύπτει πως πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη Γαρμπή πραγματικά χάνει τη φωνή της. Εν τω μεταξύ, Χάρης (Χάρης Χιώτης) και Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του, ενώ η Δανάη ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό λαιβ, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

Το ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με τη Μάρθα Φριντζήλα, αλλά και εκείνο με τον Θανάση Αλευρά αποθεώθηκαν από τους χρήστες. Ο ηθοποιός φόρεσε την περούκα του και σαν άλλη Νατάσα Θεοδωρίδου έκατσε στην πολυθρόνα αντικριστά με την Καίτη Γαρμπή και τραγούδησαν το θρυλικό σουξέ «Επιτέλους».

«Ακομπλεξάριστος» και «θεός» για τους Twitterάδες ο Φοίβος Δεληβοριάς που χόρεψε ξυπόλητος με σημαία του μια φούστα.