Eίναι ο κόσμος της Luna… Ένας κόσμος που μοιάζει λίγο παράξενος και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με αυτό που λέμε πως το κατοικίδιό ζει μία «σκυλίσια ζωή».

Ένα σκυλάκι 10 μηνών, η Luna ζει μέσα στην πολυτέλεια, καθώς η Αγγλίδα ιδιοκτήτριά της, η 22χρονη Ellie Beech, σκουπίζει το πίσω μέρος της με μωρομάντηλο, της επιτρέπει να καθίσει στο τραπέζι και χαρίζει στον σκύλο βραδιές ταινιών με το δικό της ποπ κορν και παγωτό, μεταδίδει η nypost. Η Luna, που ονομάζεται η «πιο χαϊδεμένη σκυλίτσα της Βρετανίας», η οποία κατάγεται από το Buckinghamshire – απολαμβάνει τη βασιλική ζωή της «επειδή, δυστυχώς, τα σκυλιά δεν υπάρχουν για πάντα», υποστηρίζει η ιδιοκτήτριά της.

«Η Luna καθαρίζεται πάντα με ένα μωρομάντηλο αφού κάνει την ανάγκη της – το έχει συνηθίσει τόσο πολύ τώρα. Περιμένει κυριολεκτικά τα μαντηλάκια στην πόρτα», είπε η Beech, αναφέροντας ότι το σκυλάκι έχει ένα ειδικό μέρος στην κατάψυξη για την αγαπημένη της απόλαυση: παγωτό cheesecake φράουλα Häagen-Dazs. H ειδική μεταχείριση της Luna δεν ενοχλεί την οικογένειά της, είπε η Beech , προσθέτοντας ότι «Δεν μας πειράζει να έχουμε τη Luna στο τραπέζι». «Οι τρόποι της στο τραπέζι είναι υπέροχοι – καλύτεροι από τους μικρότερους αδελφούς μου… Έχει το δικό της πιάτο και κάθεται στην καρέκλα και τρώει από αυτό. Δεν έχει πάρει ποτέ φαγητό από τα πιάτα μας και μόλις τελειώσει, απλώς πηδάει κάτω». Η πρακτική ξεκίνησε όταν το «κακομαθημένο» σκυλί αρνήθηκε να φάει φαγητό από ένα μπολ στο πάτωμα, είπε η Beech.

Η Beech που είναι συνεργάτης επιχειρηματικών λύσεων είπε πως «Η Louna πάντα μας έβλεπε να τρώμε, αλλά ποτέ δεν παρακαλούσε για φαγητό, και μετά από οκτώ ή εννέα μήνες που δοκίμασα το φαγητό της στο μπολ, ήξερα ότι δεν θα λειτουργούσε, οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσω στο δικό της πιάτο στο τραπέζι». Αυτόν τον Δεκέμβριο, οι επισκέπτες στο σπίτι της Beech θα δουν με τα μάτια τους πόσο λαμπερή ζωή ζει η Luna. «Φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της Luna και θα τρώει μαζί μας στο τραπέζι την ημέρα των Χριστουγέννων», είπε η Beech. «Αν κάποιος έχει αντίρρηση, είναι το σπίτι της και αυτή προηγείται!» υπογράμμισε.

Η Luna, εκτός των άλλων έχει και ένα κρεβάτι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού της «για την περίπτωση που θέλει να ξεκουραστεί». Η οικογένεια κοιμάται με τις πόρτες της ανοιχτές, έτσι ώστε το σκυλάκι να μπορεί να πηγαίνει σε όποιο δωμάτιο θέλει. Η Beech πετάει επίσης κουβέρτες στο στεγνωτήριο για να τις ζεστάνει για τη Luna αφού έχουν κάνει μια βόλτα στο κρύοι, είπε, προσθέτοντας ότι το δίδυμο βλέπουν συχνά την αγαπημένη ταινία της Luna «Clifford the Big Red Dog».

«Παρακολουθεί την ταινία με ποπ κορν και κοιμάται με ένα παιχνίδι του Clifford» είπε.

Our little 👸🏼

Posted by Ellie Beech on Saturday, December 25, 2021

Επίσης, σκέφτομαι, «Ποιο είναι το κακό;» Η Luna, δεν πρόκειται να μεγαλώσει αχάριστη ή γιατί να μην έχει τα ίδια δικαιώματα με ένα παιδί», η Beech, η οποία μαζί με τον αδερφό και την αδερφή της ήθελαν ένα σκύλος από μικρά παιδιά, είπε.

«Για εκείνη, σημαίνει απλώς ότι θα νιώθει τόσο αγαπημένη για όλη της τη ζωή, και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη!»