Αγαπημένο θέμα συζήτησης έγινε για ακόμη μια φορά στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκάλυψε στο BBC τα μυστικά του για να έχει πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αφιερώνει 20 λεπτά ημερησίως στο χτένισμα των μαλλιών του, ενώ το μυστικό του κρύβεται στην μάσκα που χρησιμοποιεί, η οποία έχει βάση το ελαιόλαδο, baby oil και ρίγανη από την ελληνική γη.

«Ξοδεύω 20 λεπτά για να χτενίζω τα μαλλιά μου. Λούζομαι με σαμπουάν δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ελληνική ρίγανη».

Στο Twitter στήθηκε πάρτι… «Κολιέ θα φτιάξουμε με τόσα μαργαριτάρια που έχεις πετάξει!!», ανέφερε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Μην κοροϊδεύετε τους παππούδες που πίνουν το ζουμάκι από τη χωριάτικη, ως γνωστόν ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι».

«Τώρα τι θα γίνει δηλαδή; Θα τρώμε τα σαμπουάν και τις κρέμες μαλλιών και θα βάζουμε στα μαλλιά ελαιόλαδο και ρίγανη;», σημείωνε ένας ακόμη σχολιαστής.

«Εδώ η φράση “Λάδωσε το μαλλί” χρησιμοποιείται κυριολεκτικά!», σχολίασε κάποιος άλλος.