Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) στον Σασμό η Σεμίνα εμφανίστηκε ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη και η κατάθεσή της έπεσε σαν «βόμβα» αφού περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν.

Ουδείς περίμενε, ούτε καν ο ίδιος ο Αστέρης πως υπάρχει ένα πρόσωπο που θα πει την αλήθεια μιας που εκείνος αρνούνταν κατηγορηματικά να το κάνει. Η κατάθεση της Σεμίνας είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού φέρνει την ανατροπή και ο Αστέρης είναι ένα βήμα πριν την δικαίωσή του.

Στο επεισόδιο είδαμε αρχικά τον Αστέρη στην απολογία του να ομολογεί την ενοχή του, χωρίς να υπερασπίζεται καν τον εαυτό του και όλα έδειχναν ότι θα καταδικαστεί με την πιο σκληρή ποινή.

Ωστόσο, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Στέλλα, πρώην του Αστέρη και δικηγόρος του πλέον, ζήτησε από το δικαστήριο να εξεταστεί ακόμα μία μάρτυρας, γεγονός που εξόργισε την πλευρά της οικογένειας του θύματος, του Πετρή Βρουλάκη.

Τελικά η έδρα άφησε την μάρτυρα να καταθέσει και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Σεμίνα, την σύντροφο και μέλλουσα γυναίκα του Πετρή, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο που το θύμα έπεφτε νεκρό.

Η σκηνή ασφαλώς που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η κατάθεση της Σεμίνας στη δίκη του Αστέρη.

Η Σεμίνα εμφανίστηκε 1,5 χρόνο μετά τη δολοφονία του Πετρή και είπε στο δικαστήριο όσα είδε στο χωράφι που έγινε η συμπλοκή με τον Αστέρη Σταματάκη.

«Έπεσε» το Twitter – Αποθέωση για τη Στέλλα και την Σεμίνα

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πανηγύρισε με την Σεμίνα και την αλήθεια που ήρθε για πρώτη φορά στο φως. Η Εριέττα Μανούρη ήταν συγκλονιστική και οι χρήστες την αποθέωσαν για την ερμηνεία της.

Οι τουιτεράδες, όμως, θριαμβολόγησαν και για τη δικηγόρο του Αστέρη, τη Στέλλα, που κατάφερε και βρήκε αυτή τη σημαντική μάρτυρα για την υπόθεση που έχει αναστατώσει όλο το χωριό.

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού, λοιπόν, υποκλίθηκαν στη Στέλλα και έκαναν πρόωρη Ανάσταση με την εμφάνιση της Σεμίνας.