Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες σίγουρα έχουμε περάσει από φάσεις που θεωρούμασταν «άγρια νιάτα». Σε διαφορετικό επίπεδο ο καθένας και η καθεμιά μας φυσικά αλλά όλοι έχουμε να θυμόμαστε μια σκανταλιά που κάναμε και μας έφερε αντιμέτωπους με τιμωρία. Όσο τα χρόνια περνούσαν οι αταξίες γίνονταν όλο και πιο δύσκολες γιατί παντού υπάρχει ένα άγρυπνο μάτι που παρακολουθεί.

Έτσι την πάτησε ένας πιτσιρικά στην Ταϊλάνδη. Τα είχε υπολογίσει όλα εκτός από την κάμερα. Ο 9χρονος με το παρατσούκλι Stamp συνελήφθη από την κάμερα να μπαίνει στο κατάστημα της μητέρας του και να παίρνει χρήματα από το ταμείο.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 Μαρτίου στην επαρχία Σαραμπούρι της Ταϊλάνδης. Ο πιτσιρικάς όπως φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας, φορώντας κόκκινες πυτζάμες, πηγαίνει προς το ταμείο και βγάζει μερικά χαρτονομίσματα.

Ο Μεγάλος Αδελφός γράφει τα πάντα – Η απίθανη αντίδρασή του

Ο μικρός παίρνει τα χρήματα και πάει να φύγει όταν αντιλαμβάνεται ότι ακριβώς από πάνω του τον καταγράφει μια κάμερα. Ενώ απομακρύνεται, φαίνεται να το ξανασκέφτεται και γυρίζει και κοιτάζει κατευθείαν προς την κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Γρήγορα τρέχει πίσω στην ταμειακή μηχανή και επιστρέφει τα χρήματα πριν σηκωθεί και αντικρίσει ξανά την κάμερα. Στη συνέχεια, ο Stamp ενώνει τα χέρια του σε στάση προσευχής και υποκλίνεται ελαφρά, σαν να θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του, Bee Wassana.

Η κ. Wassana δήλωσε: «Αναρωτιέμαι πού έμαθε ο γιος μου να κλέβει. Πιστεύω όμως ότι τον δίδαξα αρκετά καλά ώστε να συνειδητοποιήσει ότι η πράξη του ήταν λάθος».

Δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok στις 9 Μαρτίου και έχει ήδη λάβει από 500.000 likes.

Η μητέρα δημοσίευσε στη συνέχεια μια ξεκαρδιστική ενημέρωση που δείχνει τον μικρότερο αδελφό του Stamp να αντιγράφει ακριβώς αυτό που έκανε, αλλά «έχασε μερικά βήματα» σύμφωνα με την ίδια.

@beehonny

ว่าพี้มันไปน้องมันมาอีกแล้ววว แต่แม่ว่ามันข้ามขั้นตอนอะไรไปสักอย่าง 😅🤣

♬ เสียงต้นฉบับ – Bee Wassana – Bee Wassana

Τα πλάνα δείχνουν ένα πολύ μικρότερο αγόρι να τρέχει μέσα στο κατάστημα, πηγαίνοντας προς το ταμείο. Στη συνέχεια αρπάζει κάποια χρήματα και αμέσως γυρίζει στην κάμερα και ζητάει συγγνώμη με τα μετρητά ακόμα στα χέρια του πριν τα βάλει πίσω και φύγει τρέχοντας.