Τι κάνει αυτό το σπίτι των 370, περίπου, τετραγωνικών μέτρων στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν τόσο ξεχωριστό και γιατί έχει συγκεντρώσει τόση προσοχή στο διαδίκτυο; Το κατά τα άλλα συνηθισμένο, ελκυστικό σπίτι έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές χάρη σε ένα από τα μπάνια του, το οποίο περιέχει τέσσερις τουαλέτες και νεροχύτες δίπλα-δίπλα. Σύμφωνα με το housedigest.com, πρόκειται για ένα σπίτι που χτίστηκε το 1851, το οποίο διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και 2,5 μπάνια, με συνολικά έξι τουαλέτες! Διαθέτει, επίσης, διαμέρισμα στο πίσω μέρος του σπιτιού, σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και πλεονεκτική θέση.

Το σπίτι με τις τέσσερις τουαλέτες μέσα στο ίδιο μπάνιο

Σπίτι στο Μιλγουόκι

Ωστόσο, μετά τη δημοσίευσή του στο Instagram, αυτό το σπίτι έγινε δημοφιλές για το μοναδικό μπάνιο με τις απίστευτα πολλές τουαλέτες τη μία δίπλα στην άλλη. Τα σχόλια συνεχίζουν να κυκλοφορούν και για τη χιουμοριστική φύση του μπάνιου. Για παράδειγμα, ο @dinoflipcam έγραψε «Έχω δει εφιάλτες σαν αυτόν» και ο @haelnotrab είπε «Το μικρό παιδί μου που δεν θα με αφήσει ήσυχο σχεδίασε αυτό το μπάνιο». Το κοινό, ωστόσο, το βρίσκει τόσο διασκεδαστικό όσο και αρκετά περίεργο, για τον λόγο που κανείς επέλεξε να τοποθετήσει τέσσερις λεκάνες τουαλέτας μέσα στο ίδιο μπάνιο τη μία δίπλα στην άλλη.

Ο πραγματικός λόγος πίσω από το μπάνιο με τις τέσσερις τουαλέτες

Σπίτι στο Μιλγουόκι

Η απάντηση, σύμφωνα με τη New York Post, είναι πολύ απλή: Το σπίτι λειτούργησε ως αγροικία για λίγο και στις αρχές του 20ου αιώνα (περίπου τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1930) το σπίτι προσφέρθηκε ως δωρεά σε μια ομάδα προσκόπων θηλέων, αναφέρει το housedigest.com. Η ιστορία του σπιτιού λέει ότι ο αρχηγός των κοριτσιών εγκατέστησε τις πολλαπλές τουαλέτες και νεροχύτες για όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιούσαν το μπάνιο, το οποίο πιθανότατα είχε διαχωριστικά μεταξύ των τουαλετών κατά τη χρήση του ως χώρος συγκέντρωσής τους.

Σπίτι στο Μιλγουόκι

Το House Beautiful πρόσθεσε ότι το σπίτι είναι επίσης ιστορικό και υποτίθεται ότι ήταν μέρος του υπόγειου σιδηροδρόμου, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τις προσκοπίνες Girl Scouts είχε επισκεφθεί ακόμη και η Πρώτη Κυρία Lou Henry Hoover, σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ Hoover, για τσάι.