Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. 24 γάτες έχει ένας πανευτυχής Ιταλός από τη Σικελία ο οποίος τις έχει εκπαιδεύσει να έρχονται στο σπίτι την ώρα που ξέρουν ότι πρέπει να φάνε. Και όσοι είναι σύντροφοι με τα συμπαθή τετράποδα ξέρουν ότι όταν πεινάνε δεν τα εμποδίζει τίποτα μέχρι να φτάσουν στο φαγητό τους.

Ο Antonio Bosco, 57, που ζει στην Καλτανισέτα, στη Σικελία της Ιταλίας, μοιράζεται το εξοχικό του σπίτι με τη μητέρα του και τις 24 γάτες τους και η καθεμιά τους έχει κατακτήσει την τέχνη του πώς θα περνούν μέσα από μία μικροσκοπική πορτούλα για να φτάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι το φαγητό τους.

Ο μηχανικός λογισμικού έγινε viral όταν τράβηξε βίντεο τα τετράποδά του να ορμούν με ταχύτητα μετά από ένα σινιάλο του μέσα από το μικρό άνοιγμα της πόρτας για να φάνε.

Το ξεκαρδιστικό πλάνα δείχνει όλες τις γάτες να τρέχουν από τον ηλιόλουστο κήπο τους στην μπροστινή πόρτα, όπου φαίνονται όλες να πηδούν μέσα από το άνοιγμα για να φτάσουν στο πρωινό τους που περιμένει στην άλλη πλευρά.

«Είναι όλα τα κατοικίδιά μου»

Έχει δύο κουζίνες και κρατά μια για τις γάτες που έχει επίσης θερμάστρα για τους κρύους χειμερινούς μήνες και 14 μαξιλάρια για να μπορούν να στριμωχτούν και να κοιμηθούν όλες μαζί.

Παρά το γεγονός ότι είχε 24 γάτες, με τη μεγαλύτερη να είναι 24, «οι περισσότερες γεννήθηκαν» στο σπίτι του κ. Bosco και λίγα ήταν αδέσποτα, τα οποία είναι πλέον εξημερωμένα.

Το βίντεο, το οποίο έχει λάβει 3,9 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, δείχνει πώς τα αξιολάτρευτα αιλουροειδή παλεύουν το ένα πάνω στο άλλο για να πάνε μέσα στο σπίτι.

Ένας έκπληκτος χρήστης σχολίασε: «Αυτό είναι το συνταξιοδοτικό μου πρόγραμμα. Ένας κήπος με βότανα και ένα εκατομμύριο γάτες».

Σε απάντηση, ο 57χρονος έγραψε: «Απλώς φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές».

Ένας follower ρώτησε: «Είναι αδέσποτες ή εξημερωμένες γάτες; Ελπίζω να είστε σε θέση να τα στειρώσετε. Είναι εκπληκτικό που νοιάζεσαι για όλα αυτά».

Ο κ. Bosco συνέχισε λέγοντας σε έναν θαυμαστή του βίντεο του: «Όλες οι γάτες είναι εξημερωμένες, στειρωμένες, λαμβάνουν το μηνιαίο τους αντιπαρασιτικό σπρέι και άφθονη τροφή».

«Είναι όλα τα κατοικίδιά μου. Όχι μόνο μένουν έξω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά κοιμούνται και σε εσωτερικούς χώρους όπου παρέχουμε θερμάστρα για να τα κρατάμε ζεστά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Επιπλέον, τους αφήνουμε να μπουν περιστασιακά, αλλά γενικά προτιμούν να μένουν σε εξωτερικούς χώρους γιατί συνήθως είμαστε σε εξωτερικούς χώρους και κάνουμε κάτι στον κήπο. Όπου κι αν πάμε, πάντα μας ακολουθούν».