Ο bodybuilder από το Καζακστάν που έγινε γνωστός παγκοσμίως από τη θυελλώδη σχέση και τον γάμο του τελικά με μια πλαστική κούκλα του σεξ δηλώνει τώρα έτοιμος να κάνει σχέση και με άνθρωπο.

Με έναν όρο όμως, να είναι αποδεκτή η πλαστική σύντροφός του σε όποια γυναίκα τον επιλέξει για ταίρι.

Ο bodybuilder που παντρεύτηκε μια κούκλα του σεξ

Ο Yuri Tolochko απασφάλισε τη νέα βόμβα του σε βρετανική εκπομπή (The Dating Show), σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Star: «Ήμουν σε πραγματική σχέση στο παρελθόν, περίπου 7 χρόνια», είπε ο άντρας που παντρεύτηκε την πλαστική κούκλα Margo τον Νοέμβριο του 2020, έπειτα από σχέση 8 μηνών.

Ο «πανσεξουαλιστής», όπως δηλώνει, λέει πως μπορεί να αγαπήσει τα πάντα, από μια «εικόνα» μέχρι και μια «ψυχή».

Παρά ταύτα, «είναι ενδιαφέρον και σημαντικό για μένα και στο μέλλον ίσως έχω έναν πραγματικό άνθρωπο, είναι όμως σημαντικό να αρέσουν και σε εκείνη οι κούκλες μου», σπεύδει να σημειώσει.

Ο ίδιος λέει τώρα πως χώρισε από τη Margo, καθώς δύο νέες πλαστικές σύντροφοι μπήκαν στη ζωή του, η Luna και η Lola. Παραδέχεται μάλιστα πως έκανε απιστίες στη Margo με «ένα παράξενο αντικείμενο και ένα κοτόπουλο από το σουπερμάρκετ» τα Χριστούγεννα, όσο η καλή του έκανε «πλαστική εγχείριση».

«Μου αρέσει η ίδια η διαδικασία του σεξ», προσθέτει, «το φύλο και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για μένα»…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.