Δυο γυναίκες από τη Φλόριντα των ΗΠΑ μασκαρεύτηκαν σε ηλικιωμένες προσπαθώντας να παρακάμψουν την αναμονή και να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

Φόρεσαν «καπέλα, γάντια και γυαλιά» για να ξεγελάσουν τους υπεύθυνους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Dr. Raul Pino, υγειονομικός επικεφαλής στη συγκεκριμένη κομητεία της Φλόριντα.

Οι υπάλληλοι του εμβολιαστικού κέντρου παρατήρησαν ωστόσο την «αστεία εμφάνισή τους» και τις σταμάτησαν πριν κάνουν το εμβόλιο.

Ο Dr. Pino δήλωσε επίσης πως προβλήματα υπήρξαν και με τα στοιχεία που προσκόμισαν, με τις ταυτότητες και τα διπλώματα οδήγησης, χωρίς να δώσει ωστόσο περισσότερες πληροφορίες.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως την πρώτη φορά κατάφεραν να ξεγελάσουν τις Αρχές, καθώς τώρα έρχονταν για τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Αυτά ισχυρίζονται τα ρεπορτάζ των τοπικών σταθμών, ο Dr. Pino δήλωσε ωστόσο πως δεν είναι ακόμα σαφές πώς κατάφεραν να κάνουν την πρώτη δόση. Αν επιστράτευσαν δηλαδή την ίδια απάτη.

Το γραφείο σερίφη της κομητείας δήλωσε πως η μία γυναίκα ήταν 34 ετών και η άλλη 44. Η ασφάλεια αυξήθηκε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο…