Ο 72χρονος Κινέζος Liu Xianping δε δίστασε να φορέσει τις φούστες του και τα φουλάρια του και να φωτογραφηθεί σαν ένα έμπειρο μοντέλο.

Όλα αυτά όχι αδίκως και χωρίς σκοπό αλλά για να βοηθήσει το online κατάστημα ρούχων, «Yuekou», που ανήκε στην εγγονή του. Φυσικά μόλις οι φωτογραφίες ανέβηκαν, έκαναν το γύρω του διαδικτύου και ως φυσικό επόμενο πενταπλασίασαν τις πωλήσεις.

Η ιδέα ανήκε στον ίδιο τον παππού ο οποίος μια μέρα πήρε ένα ρούχο και προσπάθησε να δώσει μερικές συμβουλές στην εγγονή του για το πώς να το συνδυάσει. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να φοράει τα γυναικεία ρούχα και να φωτογραφίζεται.

Όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει σχετικά με το διασκεδαστικό εγχείρημα, ο Liu Xianping απάντησε: «Γιατί να είναι απαράδεκτό για κάποιον σαν εμένα να φοράει γυναικεία ρούχα; Το να κάνω το μοντέλο για το συγκεκριμένο κατάστημα βοηθάει την εγγονή μου και δεν έχω κάτι να χάσω. Περάσαμε πολύ όμορφα τη μέρα της φωτογράφηση. Είμαι πια πολύ μεγάλος, και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι χαρούμενος».